Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnyzzadupia

BEZROBOCIE I TERROR W DOMU

Polecane posty

Gość bezrobotnyzzadupia

skonczylem liceum od pol roku nie moge znalezc pracy :( najgorsze ze moj ojciec ktory zawsze byl niezyciowym furiatem mnie przesladuje robi dzikie awantury jena mialem przed chwila bo on niechce zebym uzywal komputera bo mu sie to nie podoba twierdzi ze mu wszystko wolno a mi nic bo nie mam pracy jestem zalamany nie mam juz nawet pomysu gdzie skladac CV a w domu mam sajgon :( kurwa co robic

Gość nie wiem wiec ci nic
nie doradze :(

Gość a w zatrudniaku co mówią?
Skoro skończyłeś liceum i nigdy nie pracowałeś, to powinni Ci COKOLWIEK zaproponować: staż, kurs, szkołę policealną.

Gość bezrobotnyzzadupia
widac ze niewiesz jakie sa realia PUP od pol roku moja wizyta w PUP to taki oto dialog: praca jest? - nie ma staze sa? - nie ma kursy sa? - nie ma

Gość uuuuuuuuy
wyjechać możesz jest dużo ofert teraz nie trzeba nawet języka znać

Hmm, znam co najmniej parę osób, które dostały pierwszą pracę z PUP, np. mój chłopak, ktory ledwo co po studiach, z zerowym doświadczeniem dostał 3 miesięczny staż - może to i mało, ale potem udało mu się zaczepić w podobnej firmie, bo miał już doświadczenie i teraz nieźle nam się wiedzie. No, ale w Twoim PUPIE realia mogą być inne.

Gość bezrobotnyzzadupia
niechce za granice ;/ no u mnie w PUP sa jedynie zalose "kursy motywacyjne" czyli udawanie ze cos robia...

Gość nie wiem wiec ci nic
to idź na studia może

Gość bezrobotnyzzadupia
po pierwsze nie mam matury po drugie nie mam na to kasy po trzecie nie mam na to nerwow po czwarte nie chce

Ale tak w ogóle nic a nic Ci nie zaproponowali, nawet skubania kurczaków i pracy na pile tartacznej?

Gość biała_mamba
a czemu nie chcesz wyjechac za granice?ja po liceum tez nie moglam znalezc pracy w Pl więc wyjechalam i po problemie:):)

Gość jeśli mieszkasz w mieście, to
zaczep się w jakimś hipermarkecie, tam zawsze kogoś potrzebują, bo rotacja duża. No, ale trzeba wziąć w dłoń CV i podreptać tam osobiście. Moja koleżanka, która była po 30-tce i nigdy wcześniej nie pracowała, tak zrobiła i...przyjęli ją.

Gość bezrobotnyzzadupia
moze ci to pasuje ale ja niechce rozpieprzac se zycia i zaczynac od zera absolutnego gdzies w obcym miejscu... zaproponowali raz odsniezanie ale oferta byla niektualna juz w chwili gdy mi ja zaproponowano drugi raz do firmy ktora sama niewiedziala jakiego pracownika chce i anulowala ogloszenie po odrzuceniu dwunastu kandydatow z PUP ...

Gość yuyuyuyuyuy
A czemu nie podchodziles do matury?

Gość bezrobotnyzzadupia
zlozylem do wszystkich marketow CV juz dawno odpowiedzieli tylko z Carrefour na dzial elektryczny... nie przyjeli :(

Gość ewuulka
to po cholere pchałes sie do liceum jak nawet matury nie zdawales? To w gimnazjum nie widziales czy masz predyspozycje intelektualne do dalszej nauki? Nie kazdy sie rodzi alfą i omegą ale za cholere nie moge zrozumiec osob ktore idą do liceum chociaz doskonale wiedzą ze na tym etapie zakonczą edukacje i płaczą ze nia ma pracy. Nic dziwnego, po co komus pracownik ktory w nic konkretnego nie umie. Albo wyjedz za granice na pole/zmywak, zakladaj w pl własny biznes albo szukaj pracy w magazynach, hurtowniach, budowach

Gość yuyuyuyuyuy
i nie pierdol ze nawet w markecie na kasie cie nie chca..tam biora wszystkich jestes frajerem i tyle

Gość idzie lato więc będzie
sporo roboty przy zbiórce owoców najpierw, a potem przy żniwach - mężczyzn chętnie biorą na sezon do prac w polu, choć trochę byś dorobił.

Gość bezrobotnyzzadupia
wlasnie ci napisalem jak jest z marketami a codo liceum to wybierasz te szkole majac 15 lat i to nie jest tak naprawde twoj wybor tylko rodziny

Gość jeśli mieszkasz w mieście, to
No właśnie- dawno. Do nich trzeba chodzić co jakiś czas, a zobaczysz, że się w końcu uda! I nie składaj cv u jakiejś paniusi na recepcji, a proś o wskazanie Ci kadr i do kadrowej.

Gość biała_mamba
mówisz że nie chcesz zaczynac od zera a w tym momencie niby co masz??

Gość dhsahduiadhaushdwdyas
"moze ci to pasuje ale ja niechce rozpieprzac se zycia i zaczynac od zera absolutnego gdzies w obcym miejscu..." Nie rozumiem. Przeciez i tak jeszcze nieczego nie zacząłeś, więc teraz gdy zaczniesz pracować, to też od samego zera. Więc czemu nie zacząć za granicą?

Gość hahahha..:D
no niezły przydupas z ciebie ulotki idz lajzorozdawac

Gość zrób prawo jazdy
na ciężarowe-pracy od groma ,zarobki 3tys.+

Gość hahahha..:D
nie chce za granice bo wiadomo ze takie cipy sie nie ogarna on potrzebuje mamusi i obiadkow pod noc

Gość bezrobotnyzzadupia
markety sklepy meblowe male hurtownie te miejsca od samego poczatku byly na moim "celowniku" i w takich miejscach szukalem ale zadnej odp nic wrecz wprost mowili czesto ze przyjec nie ma a w Jysk nawet CV nie wzieli bo stwierdzili ze u nich sie nie zatrudnia tylko zwalnia i to nie byl incydent bo to samo tam uslyszalem i od pracownika i od kierownika ;(

Gość biała_mamba
heheh no właśnie, ey to jak sie boisz sam wyjechac to może mame zabierz ze sobą hahahahah

idź do szkoły policealnej, szukaj darmowych kursów ZDZ - będziesz miał zawód i pracę. Liceum bez matury i studiów to jak podstawówka.

Gość bezrobotnyzzadupia
nie wiesz moze sa ludzie ktorych nowe miejsca rajcuja ale ja za granica mialbym prace i tylko prace nawet pogadac ze znajomymi czy isc w wekend gdzies z kims bym nie mial

Gość Raffffaeeloo
Szczerze to po tym co autor pisze to nie wróze mu kariery w przyszłosci. Za granicą źle, wybor szkoly to wina rodzicow, nie ma żadnej pracy, nic nie ma. Są ludzie, ktorzy całe zycie robią za 1300 brutto bo brakuje im życiowej zaradności i autor chyba bedzie do tej grupy należal