Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliśpyyta

czy on mnie kocha?

Polecane posty

Gość Pauliśpyyta

Od prawie 2lat jestem z chłopakiem. na początku było super , ale zawiodłam się gdy dowiedziałam się , że przez pol roku pisal z inna dziewczyna (sms typu kocham cie itd) powiedzial , ze to bylo z nudow itd wybaczylam mu. Teraz juz jest kilka mies po tej sytuacji a ja w ogole nie czuje juz ze on mnie kocha.. nie stara się... nie mowi KOCHAM CIE tylko jak ja mu to powiem to odpowie JA CIEBIE TEZ. dzis powiedzial, ze najgorszy dzien to taki jak jestem z nim CAŁY DZIEN. chcialabym sie z nim rozstac bo bardzo cierpie, ale takze go kocham całą sobą. nie potrafie tego zrobić. POMÓŻCIE :( Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC Paula

Gość Pauliśpyyta
Ostatnio jak płakałam to on na to CZEGO ZNOW RYCZYSZ, albo ZNOW SIE NAD SOBA UŻALASZ... ale czasem tez potrafi byc kochany ... i dla takich dni wlasnie nie potrafie odejsc. ostatnio był na prawde wspanialy docenial mnie. rozmawialismy on problemach itd wspierał mnie jak tylko mogla a dzis chyba kolejny raz wstal lewa noga. chcialabym aby ktos mi doradzil pomogl co zrobic. sama sie gubie w tym wszystkim

Bo raczej faceci nie lubią, jak ich kobieta sie nad sobą użala... mój też tego nie znosi... I ja tez nie lubię, kiedy do mnie za często przyjeżdża, a zwłaszcza kiedy zostaje na noc... ale to nie znaczy, że go nie kocham... kocham go, ale chcę miec też troche przestrzeni dla siebie, na swoje potrzeby.. moim zdaniem, gdyby chciał, to by odszedł pierwszy i miał nawet ku temu okazje... wtedy jak się dowiedziałaś, że pisał do innej dziewczyny... może troche nuda zawiało w waszym związku i szukał jakiejś "rozrywki", ale nie zdrady...

Gość Pauliśpyyta
nie... wtedy wrecz bylo cudownie. po prostu ja bylam daleko.. nie mialam kasy na doladowanie konta iii..... on nie mial z kim pisac sms

Aha... no ja myslę, że skoro jest z tobą to znaczy, że cię kocha... a to że ci rzadko to mówi, oznacza, że jest typowym facetem :) bo typowy facet nie mówi tego często..

Gość Pauliśpyyta
powiedzial ,z e byl mlodszy i glupszy i jak ja sie o tym pisaniu z inna dowiedzialam i go zostawilam na pare dni to zrozumnial , ze mnie kocha. ale jego czyny zaprzeczaja .... moim zdaniem chlopak powinien chociaz raz w tyg przytulic aby kobieta poczula sie wyjatkowo

Gość Pauliśpyyta
dziękuję EDZIAK a co mam robic w chwilach kiedy dochodzi do brzydkich zslow... brzydko mnie nazywa. rozmowa nie podzialala

22:35 [zgłoś do usunięcia] Pauliśpyyta nie... wtedy wrecz bylo cudownie. po prostu ja bylam daleko.. nie mialam kasy na doladowanie konta iii..... on nie mial z kim pisac sms Dlatego pisał innej , że ją kocha?!:D ile macie lat?!po 15?!

Mój związek tez przechodził rózne nieciekawe perypetie... Wszyscy naokoło radzili mi, żeby go zostawić.. ale wiedziałam, że mimo wszystko on mnie po prostu kocha i wiedziałąm, ile miłość dla niego znaczy... to wystarczyło za wszystko. :) dlatego ja ci życzę powodzenia i mam nadzieje, że dojdziesz do odpowiednich wniosków :)

A ile macie lat? Bo co innego jeśli macie po 20 a co innego jak 30. Ogólnie faceci są z innej planety nie rozumieją że my wszystko analizujemy - to co tego głupiego wyznania... Ale co do tego sms z inną. Z nudy??? Jak po 1,5roku mu się nudzi to co będzie robił za 15lat ;/. Ja rozumiem, chwila słabości, jakieś fizyczne odurzenie... Jednak pół roku wyznawania innej miłości - ja uważam że się na tym nie skończyło tj na smsach... Poza tym skoro on się nie stara to raczej mu nie zależy na was i żeby odbudować zaufanie... Jednym słowem, powiedz mu że zastanawiasz się nad rozstaniem, bo nie jesteś szczęśliwa. Obstawiam, że się nawet specjalnie nie przejmie 💤 ;/

Gość Nefretetii
"moim zdaniem chlopak powinien chociaz raz w tyg przytulic aby kobieta poczula sie wyjatkowo" Raz w tygodniu przytulić...? bahahahaha.... śmieszna jesteś. Facet to cie powinien przytulać za każdym razem jak cie widzi..

Gość .Pauliśpyyta
moze jak schudne przestanie mnie zdradzac narazie waze 105kg

Gość Pauliśpyyta
.Pauliśpyyta - nie jesteś FAJNA/FAJNY jak wstawiłeś/łaś kropkę przed moim nickiem i napisales/las cos W MOIM IMIENIU. Ja jestem zgrabna jak cos i moj facet uwaza tak samo dla twojej wiad. :) Ja mam 19 a on 21. Wlaśnie piszemy razem i on postanowił, że coś zmienimy , bo kolejny raz nie chce mnie stracic. a co do tego codziennego przytulania to moze w wieku 15 lat, bo czlowiek nie zyje tylko tym SĄ TEZ I PROBLEMY. TRZEBA PRZETRWAĆ PEWNE CHWILE I BEZ TEGO. dziękuje EDZIAK :)!!

Gość Pauliśpyyta
Może powiesz coś o sobie ? ..........

Gość ja powiem ze jestescie
kretynki. i tyle. pisal innej ze ją kocha bo autorka nie mogla z nim esemesowac :D boskie :D

Gość Pauliśpyyta
czasem człowiek rogi głupie rzeczy których żałuje, ale wybaczyłam , bo MAŁO KTÓRY BY BIEGŁ PŁACZĄC ZA SWOJĄ DZIEWCZYNĄ I PRZEPRASZAJĄC NA ULICY. gdyby nie kochał mnie to miałby mnie już w d.............. i nadal pisal z tamtą. Dzięki EDZIAK teraz już wiem, że mnie kocha. i że wszystko sie ulozy. a Ty jestes nic nie wartym czlowiekiem chyba wiesz? nie potrafisz spojrzeć na siebie. FORUM JEST PO CO ABY POMAGAC a nie pisac wszstkim ze to kretynki a ja jestem boska/boski.... BEZSENS

Gość pauliska durna jestes
malo ktory bylby tak glupi zeby nie zatrzymywac przy sobie lzawymi tekstami dupy do ruchania. i wszystko. robi cie jak chce, zdradza, oszukuje, olewa, potem wystarczy uronic pare lez, rzucic kilka tekstow dla idiotek i wszystko ma wybaczone. nic dziwnego ze cie nie szanuje :P

Gość niespo
No ciężko ocenić... czy cię kocha. Ja obstawiam że nie, bo: 1. Facet się nie powinien nudzić po 1,5 roku 2. Jeśli z taką łatwością przyszło mu smsowanie z inną, a napewno na smsach się nie skończyło, to bez problemu zrobi to po raz kolejny na większą skalę tylko będzie bardziej uważał. Pozatym znam kobietę która też ma takiego faceta który niby kocha a smsuje z innymi, i nie tylko oczywiscie i niby też z nudów to robił.I po 10 latach małżeństwa dziewczyna żałuje że nie odeszła jak to się zaczęło wzystko rozwijać, bo teraz ma dwójkę dzieci a faceta w domu widzi różnie i po różnych rzeczach, ale jak przychodzi co do czego ,, jakaś rozmowa itd. to mówi że się poprawi że już nie będzie itd. Kobieto przejrzyj na oczy wyjaśnij to. MOże ta strona ci w tym pomoże: Uwaga to nie jest test! http://www.kochaczyniekocha.pl