Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z happy endem

Czy sa tu kobiety ktore pierwsze zagadaly do faceta

Polecane posty

Gość z happy endem

I skończyło się to happy endem? Chcę wziąśc sprawy w swoje ręcę ale boję się że on to może źle odczytac

Gość skoro to trwa tyle lat......
nie i nigdy tego nie zrobimy skoro facet ma odwage isc za nami i gapic sie na pupe, jak mu zalezy bedzie miał odwage zagadac.

Gość janekkkkk3322435364564
kobiety to.... dokońćz zdanie :D krzyk na droge, baby nie są do niczego potrzebne, niech sie pierdolą w swoim chorym świecie.

chyba żartujesz, tu w większości są same księżniczki, które tylko pachną i czekają i pewnie zaraz po Tobie pojadą ale osobiście gratuję postanowienia i odwagi:)

Oj kochana , ja ze tak napiszę "walczyłam" o pewnego mezczyzne jakiś czas..z miesiąc...niecały...był nieugięty...a gdy postanowiłam sobie odpuścić odezwał się;)jestesmy razem, chyba szczesliwi;) tak...to ja zrobiłam pierwszy krok...czy załuje?!NIE !!

Gość z happy endem
Ale jak to jest tak naprawde? Niby faceci chca aby kobiety zagadywaly, a jak kobieta zagada to niby uznaje sie ze jest latwa. Co jest lepsze, czekac i sie nie doczekac, czy zostac uznana za latwa?

Gość prawiczek z warszawy
Z tym pachnieniem to raczej szału nie ma, wiem bo sprawdzałem :)

Gość Jestes totalną idiotka
Ja tak zrobilam :) i okazalo sie, ze też mu sie podobam tylko nie chcial mnie podrywac, bo bylam siostra jego kumpla. No i bylismy razem 3 lata po których mnie zostawil... ale to juz inna bajka i wogole dawne dzieje. Spróbuj tu przeciez chodzi o Twoje szczęście:)

Ja zrobiłam pierwszy krok i nie zaluje...a juz myslalam , ze sie nie uda...co wiecej on na poczatku uwazał mnie za totalną desperatke:Pale tak go sobie upatrzyłam,tak o nim marzyłam , że nie miałam innego wyjscia...on mnie nie zauwazał na poczatku...co wiecej byl po nieudanym zwiazku...;)

zależy od tego co kobieta powie i w jaki sposob, jeżeli jest to tylko tak zwane zagajenie czy zaproszenie na drina czy do kina, to na pewno nie wyjdziesz na łatwą, o, nie czuję jak rymuję:D

Gość laalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaA
ja nie raz tak robilam i zawsze konczylo sie happyendem. teraz tez ja zagadalam, widzialam jak na mnie patrzyl, napisalam do niego i okazalo sie, ze jest zainteresowany.

Gość z happy endem
No tak ale nie rozumiem, skoro są zainteresowani, to czemu sami nie zagadują?

Gość bo one gustują
w zakompleksionych parawiczkach z kafe

Gość anja ;p
Zrobiłam pierwszy krok,tysiące pierwszych kroków,jesteśmy razem od 3 lat,jestem od niego starsza:)

Gość i warto było
podrywać młodszego zakomplekionego facia?

Gość z happy endem
wypatrzyłam sobie jednego prawiczka na kafe

Gość z happy endem
kocham offerme ❤️

Gość z happy endem
Oczywiście zakompleksione podszywy musiały sie odezwac Anja powiedz coś więcej ;)

Nie rozumię dlaczego uważasz że jak zagadasz do faceta to wyjdziesz na łatwą?? Przecież nie proponujesz mu aby się z Toba przespał tylko znajomość a co w tym jest złego...Moim zdaniem powinnaś spróbować.Jak nic z tego nie wyjdzie to trudno ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz! powodzenia:)

Gość offerma dałby ci swojego
sisiorka w łapę na pierwszej randce

Ale to chyba dobrze że facet nie lata jak jakiś "playboy" po wszystkich babach żeby tylko zaliczyc tylko czego na te jedyną heh:) :P

Gość aa pewno ze tak
zagadalam na sieci pierwsza , kupa lat temu ( pierwszy tlen, garstka ludzi w katalogu) :D i jakby nie patrzec stuknelo nam razem 10 lat i dalej leci , ale juz jako maz i zona :)