Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony1993

Pytanie o dziewczynę do dziewczyn

Polecane posty

Gość Zdziwiony1993

Witam Chodzę do jednego fryzjera jakieś pół roku jest tam praktykantka która przygląda sie jak mnie pracownica mnie strzyże. W piątek przypadek sprawił ze po 16 poszedłem akurat do tego. Wchodzę a tam patrze szef zajety strzyżeniem kogoś obczaiłem już sie odwracam bo widzę ze to trochę zejdzie a szef mówi co ma być no to mówię strzyżenie . Wtedy szef woła kogoś patrze ona wychodzi z pomieszczenia siadam na fotel i sie pyta co ma być ja jej mówie ze chce na "amerykańskiego żołnierza". i pytam sie czy pamięta jak to jej koleżanka mnie obcinała no oki, tnie przez pierwsze 5 min od rozpoczęcia panuje cisza zero kontaktu wzrokowego i werbalnego. Nagle ona mówi "co sie stało ze przyszedłem później niż zwykle". Ja zdziwiony opowiadam jej o tym ze mam praktyki wypytałem ją o jej praktyki potem gadka o szkole i o wieku , była dosyć ciekawa zdziwiłem sie ponieważ mam nadwagę a ona z taką bajerką wyskoczyła na koniec zapłaciłem podszedłem i spytałem sie o imię odpowiedział mi przedstawiłem się, podałem jej rękę, wyszedłem. Była atrakcyjna i pewna siebie, chyba chodzi do mnie do szkoły i nawet stwierdziła ze ładnie wyglądam chyba jako komplement. Nie jestem zbyt atrakcyjny mam nadwagę twarz przeciętna Co sądzicie o tej sytuacji. Nie wiem co myśleć i co mam teraz zrobić pomóż mi. Kurde sam nie wiem może to była zwykłą bajerka dla zabicia czasu ale zdziwiło mnie jedno początek rozmowy: "co sie stało ze przyszedłem później niż zwykle" Chyba trzeba sie interesować kimś jeżeli zna sie jego zwyczaje a tam jest przecież spory ruch a nie byłem od ok 1,5 miesiąca i nie gadałem z nią wcześniej.

Gość Jestes totalną idiotka
Podobasz jej sie, zapros ja gdzies :)

Gość dudududud
Kto by się interesował grubasemmm

zaproś ją gdzieś następnym razem- nic nie zaszkodzi :) powodzenia :) a to, że masz nadwagę nic nie znaczy. mój mąż ma nadwagę i mi się taki podoba i to ja go poderwałam :)

Gość 123124345345r3r
trzeba było wziąć od niej numer głupku