Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne i naturalne

Niskie kobitki

Polecane posty

Gość Piękne i naturalne

Jestem niska i nie do końca z tego zadowolona , przechodząc koło wysokiej kobiety czuje się jeszcze niższa . Wy tez tak się czujecie ?

Gość absolutnie NIE
ja mam 152 cm wzrotu i nigdy zandych kompleksow zreszta kazdy uwaza ze raczej jestem sredniego wzrostu nie rzuca sie w oczy ze jestem mala zawsze mialam mase powodzenia u facetow szczerze mnie sie nie podobaja wysokie kobiety max 165 cm kobieta jak sama nazwa wskazuje powinna byc delikatna a nie jakas wielka babica wielbladzica moj maz jest 30 cm odemnie wyzszy i zyjemy nic sie zlego nie dzieje ze jestem taka niska

Gość też się tak czuje
a ile masz wzrostu? wzrost to mój kompleks już od podstawówki.

Gość Piękne i naturalne
mam 137

Gość Niemamczymmyśleć
Ja mam metr dziewiędziesiąt dziwięć, ale jestem chłopaczkiem. Natomiast chiałbym być trochę niższy, bo ludzie się ze mnie śmieją na dyskotekach, że kula mi się na głowie kręci, i wyglądam jak człowiek z kupą na głowie. A chciałbym być taki mały i głupi, i biegać w te i z powrotem, i jeszcze uszy mieć taaaakie wielkie, jak miał conan je. Pozdrawiam, i mam nadzieje że pocieszyłem.

Gość Piękne i naturalne
To u góry to podszyw ! Zazdroszczę wam tego uczucia , ja zawsze miała kompleksy na temat moje wzrostu . JESTEM niziutka bo mam tylko 155 cm

Gość Piękne i naturalne
Niemamczymmyśleć nawet nie wiesz jak bardzo ;)*

Gość katastrofaMałżenska
ja mam 170cm i czuje sie jak skrzat ojciec wysoki a matka mi zepsuła gen

Gość Metalucifer
Piękne i naturalne - sorry za słownictwo ale Ciebie już chyba totalnie powaliło. po co miałabyś byc wyższa? niskie kobiety są b atrakcyjne. to faceci są od tego,żeby byc wysokimi.

Gość Piękne i naturalne
gdybym ja miała 170 prawdopodobnie była bym najszczęśliwszą osoba na świecie .

Gość Niemamczymmyśleć
To bardzo się cieszę, bo nie myślałem, że będę dla kogoś cokolwiek znaczył. Na prawdę, bardzo, bardzo dziękuje. :)

Gość Piękne i naturalne
No jak to po co ? Po to żeby się czuć lepiej we własnej skórze . Naprawdę uważam że w swoim życiu chyba nie spotkam żadnego mężczyzny który będzie chciał ze mną być gdyż będzie uważała że jestem za niska . Mam 155 i ważę 45 kg czuję się z tym zle . Waga może być ale wzrost niestety nie ;(

Gość Metalucifer
"Naprawdę uważam że w swoim życiu chyba nie spotkam żadnego mężczyzny który będzie chciał ze mną być gdyż będzie uważała że jestem za niska . " jak to nie jest prowo, to już nie wiem co to jest:D

Gość Piękne i naturalne
Niemamczymmyśleć dobrze że czasem znajdą się tacy ludzie jak ty ;D którzy swoim postami potrafią pocieszyć i zarazem pośmiać się ;D

Gość Piękne i naturalne
Po prostu moim zdanie mężczyźni wolą wyższe kobiety niż niższe .

Gość Metalucifer
twoje zdanie jest baaaaardzo błędne

Gość powiemtak
noś obcisłe spódnice do kolan, wcięte żakiety, wysokie obcasy i juz będziesz zauważalna- musisz być kobieca , wzrost nie ma tu nic do rzeczy, ja jestem wysoka mam ponad 170 , noszę buty na obcasie mam biodra i wciętą talię, biust ok i możesz mi wierzyć, ze startują do mnie i niscy i wysocy, tak samo będzie z Tobą bo wzrost to nie wszystko.

Gość Piękne i naturalne
Obcisłe spódniczki , żakiety , wyszczuplające rurki itp to wszystko już było i nadal mi to nie pomogła , nadal czuję się fatalnie

Gość powiemtak
wysokie obcasy, włosy upięte do góry, usta na czerwono i uśmiechaj się, nie wierzysz w siebie i dlatego nieswiadomie odtracasz ew. chetnych, myśl o sobie ze jestes atrakcyjna filigranka:-))

Gość Piękne i naturalne
Wysokie obcasy nie wchodzą w grę gdyż nie potrawie w zbyt wysokich butach chodzić a czerwone usta to chyba nie dla mnie . Moje usta są bardzo ładne , duże wszyscy mi ich zazdroszczą ale mi osobiście się wydaje że skoro mam duże usta i je pomaluję na czerwono będę wyglądać kiepsko .

Gość arrrrrek
kobieta powinna być niewysoka i zgrabna, a nie jakiś mastodont... to tyle, jeśli chodzi o zdanie mężczyzny...

Gość ale z ciebie malkonetntka :/
Ja sama mam 155 cm, w obcasach chodzę tylko od wielkiego dzwonu. Już nie urosnę, kości sobie nie przedłużę, więc pozostaje mi żyć w zgodzie z moim niewielkim wzrostem :) Jestem szczupła, mam spory biust, całkiem znośną buzię, dobrze się ubieram - czyli nie potęguję moich kompleksów, staram się dobrze wyglądać pomimo fizycznych niedoskonałości. Oczywiście, gdy mijam jakąś wysoką ładną dziewczynę, to łapię takiego małego przelotnego doła i czuję się jeszcze mniejsza :D Wzrostu się nie wybiera, więc trzeba to zaakceptować. Korzystaj z rad dziewczyn, zapodaj rurki, dopasowany żakiet, pierś do przodu i powalaj pewnością siebie :)

Gość Piękne i naturalne
arrrrek mówisz niewysoka , czyli i powinna mieć cm wzrostu ?

Gość Piękne i naturalne
Skoro tal mi radzicie to od poniedziałku wdrążam swój plan w życie zobaczymy jak mi pójdzie . Mam nadzieje że będzie dobrze . Dziękuje wam wszystkim za dobre rady . W sobotę za tydzień wieczorem napisze posta jak nowa ja " wysoko niska kobietka " A teraz spadam spać . I jeszcze raz wam dziękuję za miłe odpowiedzi do mojego postu ;-)