Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia93482937423

mleczko masło kakaowe

Polecane posty

Gość kasia93482937423

JW czym się różnią te produkty http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/b06/44f/548/f6a/912/e93/56f/ed2/1a7/bdf/2f_500x640.jpg http://www.twojekosmetyki.co.uk/catalog/images/Ziaja/ziaja_balsam_do_ciala_maslo_kakaowe.jpg ????? Mam ten i ten i szczerze mówiąc nie wiem czym się różnią w działaniu, natomiast ten w okrągłym opakowaniu ma taki jasno brązowy kolor a w wysoki biały, proszę o odpowiedź! PS czy regularne stosowanie tego kosmetyku może przyciemnić cerę?

Gość jjijijhggff
stosowałam to biale,w wysokim opakowaniu, i na lato jak najbardziej sie sprawdza, ale szczerze nie wiem czy to to mi przyciemnilo skore czy tylko slonce:P w kazdym razie nie zaszkodzi,tylko nie stosuj na buzie:P

Gość kasia93482937423
Dlaczego nie na buzie? Pytam czy jest możliwość przyciemnienia cery w ten sposób ponieważ ja niestety bardzo ciężko się opalam.a wydaje mi się że kiedyś słyszałam że to działa w ten sposób.

Gość my jesteśmy 5 lat
ja kiedyś regularnie używałam kremu do twarzy z tej serii, niby miało poprawić koloryt skóry ale niczego takiego nie zauważyłam. nie wiem dokładnie czym się różni, pewnie któryś z nich to balsam a któryś mleczko, więc różnią sie może konsystencją. ten w okrągłym jest chyba tłustszy i 'cięższy'. jak już to spróbuj brać beta karoten, np. Belissy, ale bierz regularnie przez miesiąc dopiero wtedy może uzyskasz jakis efekt.

Gość kasia93482937423
Czyli to nie działa też??;/

Gość my jesteśmy 5 lat
a brałaś beta karoten?

Gość kasia93482937423
Brałam chyba kiedyś ale nie pomagało nic