Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowiczka

witam.

Polecane posty

Gość domowiczka

witam, mam taki problem. Mieszkam obecnie w mieszkaniu ok 5om 2 pokoje kuchnia lazienka, mieszkanie świeżo po remoncie, bezczynszowe, w prywarnym bloku, balkon, na zewnąrz grill, miejsce parkingowe ogólnie bardzo ładnie. Dodatkowo mieszkanie znajduje się przy jednej z najladniejszych ulic w mieście. Mieszkanie wyceniłam na ok 180-200tys złoty. obok mnie mieszka moja mama w kawalerce 30m. Nie stać nas na budowę domu ponieważ działki tu są strasznie drogie, ale znalazlam dom z lat 70 do niewielkiego remontu, z piękno działką i garażem za 190 000zł. Mialabym zamiar sprzedac moje mieszkanie wziąść kredyt, odświeżyc początkowo dom i przeprowadzić się do niego wraz z mamą i dziećmi (jestem samotną matką). Mieszkanie mamy byśmy podnajęły. Ogólnie mam pieniądze ale nie wiem jak to zrobić. Nie mam pieniędzy od zaraz żeby zapłacić za dom i się wprowadzić (przedtem zrobic remont odświeżający). sptrzedającemu się nie śpieszy ponieważ tam nie mieszka. Powiedzcie mi jak to jest z tymi zaliczkami i wogole, bo nie wiem jak to wszystko zorganizować, wiem że to jest bardzo skomplikowana operacja logistyczna dlatego proszę o pomoc

Gość domowiczka
Może najpierw zacznę od zrobienie loda sprzedającemu a potem to już jakoś pójdzie?:P

Gość domowiczka
tutaj wyżej ktoś sie pode mnie podszywa, proszę nie zwracać uwagi na nieudaczników, którzy najwyraźniej nie mają życia osobistego skoro znajdują czas na podszywanie się i dawanie głupich tekstów takich jak ten powyżej. Podejrzewam, że ta osoba się tutaj "uczepi" dlatego proszę ją ignorować. domowniczka

Gość domowiczka
Dodam jeszcze tylko na koniec, że ja również nie mam życia osobistego jak widzicie. Jest noc, a ja bawię się w budowlańca. :classic_cool: Cóż...dogryzłam podszywkowi, bo chciałam się dowartościować w idiotyczny sposób i udało mi się. :classic_cool: Dziękuję za uwagę. domowniczka

Gość cze homowniczka
poka tzytze :) pokases to pomogu moja siotra pseprowacała tako operację otatnio :)