Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZalamanyCzlowiek9

Dlaczego?

Polecane posty

Dlaczego na moich oczach marnują się wszystkie dziewczyny które lubie. Tłumacze im, że źle robią, nawet przyznają mi racje, ale mimo to dalej robią to samo, a nwet pogrążają sie jeszcze bardziej. Kiedyś bardzo podobała mi się pewna dziewczyna, ale ona zaczęła się robić coraz bardziej "zła". Zaczęła palić, pić. Potem zaczęła się tak najebywać że była na granicy zgonu, albo go znajdowała. Lizała się kilka razy z losowymi facetami. Teraz chce palić trawe... Tłumaczenie niestety nic nie daje. Nawet sam kiedyś dałem się jej zmanipulować. Całowaliśmy siękilka razy, ale gdy prosiłem ją o chodzenie odpowiadała wymijająco. Zależało jej tylko na przyjemności. Nie kłamiąc, jestem dość obleganym facetem..... Widocznie chciała to tylko wykorzystać, żeby się podbudować w oczach niewyżytych koleżanek. Bała się związku, bała się że straci to co najbardziej ceni, imprezy... Dlaczego tak jest? Dlaczego ludzie mają tak najebane w głowie?

Gość Agnieszka18.
Moze zle towarzystwo albo popis przed kolezankami.mam kuzynke co podobnie robi jak pisales..tez nie wiem dlaczego tak robi. naprawde jest ladna dziewczyna i przez to moze miec kazdego faceta tylko ze ona nie pomysli o tym ze kiedy bedzie chciala zwiazek na stale to odpowiedniego chlopaka nie znajdzie przez swoja zla opinie ktora sobie wyrobila.

Gość promykkk
bo w dzisiejszych czasach nie zalezy im na szacunku do samej siebie, ale nie wszystkie dziewczyny

eh wyobraź sobie że się właśnie tak nazywa.... agnieszka :( No szkoda. Ja starałem się jak mogłem. Jej wybór. Nic już więcej nie zrobie

Gość Pocieszalski
Nie dołuj się chłopie. Czasami tak jest. Nic nie poradzisz. Na świecie jest na pewno wiele kobiet, które realnie docenią twoje starania. Po prostu odpuść. Czasami tak trzeba. Chyba że ci strasznie na niej zależy, ale sam widzisz, że jeśli ona nie ma zamiaru się zmieniać, to ty masz się dla niej gorszyć? To bez sensu!

na nic tu tlumaczenie. jak dorosnie to zrozumie. ale musi dojsc do tego sama. a ty skoro taki oblegany to spokojnie trafisz na ta ktora warta jest zachodu:)

No tak tylko że ta idiotka mi sie strasznie spodobała, i chyba nawet ją kocham :( Mam nadzieje że po 2 tygodniach mi przejdzie... W końcu wakacje :D Szkoda się smucić :(