Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikiBrown22

On się nie odzywa...

Polecane posty

Gość MikiBrown22

Poznałam starszego faceta. Spotkaliśmy się kilka razy, dogadywaliśmy się świetnie - zero krępującej ciszy. Wiedziałam, że prędzej, czy później znajdziemy się w łóżku, ale powiedzialam mu że musze mieć pewność, ze następnego dnia zadzwoni, nie zostawi mnie i jak przewidywałam uprawilismy sex, a on za jakiś czas przyjechał do mnie i wyciągnął mnie na spacer. Od momentu tego spaceru minęły 2 tyg. Mieliśmy sie wcześniej spotkac kilka razy ale albo ja nie mogłam albo on odwołał spotkanie na 2h przed planami. Teraz już 3 dni jest martwa cisza... Pisaliśmy i nagle nie odpisał mimo że postawiłam jasne pytanie. NIe wiem, co o tym myśleć... NIe obiecywał mi związku, ale czy mam myślec że to koniec?

Gość MikiBrown22
Mógłbyś to bardziej rozwinąć? Nie zrozumialam chyba dokładnie twojego przekazu.

Mom zdaniem facetowi chodziło tylko o to aby się z Tobą przespać. Dostał czego chciał i bye bye ... Zapewne odezwie się do Ciebie jak znów mu się zachce ale Ty nie bądź głupia i nie idź!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MikiBrown22
Zastanawia sie to bardzo, bo nie wydawał się być facetem, który wykorzystuje kobiety. Szczerze to nie poszłabym z nim do lózka mając świadomość, ze to jednorazowy wybryk.

Kochana faceci to doskonali aktorzy. Oczywiśćie nie wszyscy...a Ty miałaś pecha i niestety trafiłaś źle. Po ile macie lat?? Piszesz że jest starszy a może ma żone i dzieci??

Wiesz jego wiek tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że ma rodzine a Ty dla niego byłaś taką odskocznią od monotoni. 17 lat??? a on ponad 40??? Jeśli to jest prawda to całe życie przed Tobą. Jesteś bardzo młoda poznasz jeszcze nie jednego chłopaka w bardziej przybliżonym do Twojego wieku.

Gość MikiBrown22
Ktoś się pode mnie podszył ;) On jest 10 lat starszy. Ja mam 25.

Gość nonon
w koncu dziewczyny powinny zrozumiec i sie nie zadreczac/ myslec. nie odzywa sie -> nie zalezy mu na tej znajomosci->proste Jak facetowi sie dziewczyna podoba, zalezy mu to jakby sie walilo , palilo czas zawsze znajdzie i sie odezwie. odpusc sobie i olej dziada bo Cie tylko bedzie zwodzil .

Gość MikiBrown22
W sumie to masz racje, bo to jedyne rozsądne rozwiązanie, ale jakby to było takie proste i nie czekałabym na telefon...