Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhv\sljdcv\blsdufgawyue

Reklamacja ACCER

Polecane posty

w grudniu wzielam acceraka w orangre, i siadl mi system ;/ kochany windows 7 ;/ w pon.bede dzwonić na infolinie accera, ponoc firma wysyla kuriera po zepsutego lapa, no i pewnie 14 dni czekania pewnie 14 roboczych \\\\\\;9 jakie macie doswiadczenia z reklamacja accera?

przechodziłam to 🖐️ szczerze mówiąc trochę się bałam jak to będzie wyglądać, czy mój laptop w ogóle wróci do mnie, ale powiem Ci, że wszystko było ok! serwis Acera jest w pełni profesjonalny, mimo, że wysyłają sprzęt do Czech i w sumie ciężko monitorować postęp w naprawie. dlatego nie masz się czego bać. a czas oczekiwania na naprawiony sprzęt mieści się własnie w 14 dniach.

dzieki serdeczne:) A co CI sie zepsulo? Też system? Kurde mam pare waznych rzeczy na dysku, moge dolaczyc do lapa karteczke,ze gdyby sie dalo odzyskac,zeby mi zostawili na dysku? 3 foldery konkretnie no i to co mam na programie pocztowym.

To będzie miał fajną wycieczkę mój ;ap do Czech :D

up!!!!!!!!

sorki, musiałam odejść od laptopa a jaki masz model??? bo w moim padło coś w elektronice, trzeba było wymienić jakąś część [ okazało się, że jest to wada jaka spotyka większość tych modeli laptopów, którego ja akurat posiadam ] dołączyłam kartkę, z opisem awarii, możesz zrobić tak samo i poprosić w razie czego o odzyskanie choć części danych, chociaż to może być wątpliwa sprawa dobrze zabezpiecz pudło z laptopem, musi być wysłane w oryginalnym opakowaniu no i w sumie, to wszystko :) powodzenia 🖐️

aster, dzieki:) A model, nie wiem, musze s[rawdzic ;p ciekawe,czy gwarancja obejmuje tez oprogramowanie, niby tak,ale roznie bywa,czy mi ja uznaja ;/

Gość werkaszperka
co jak co sprzetu moze nie maja jakiegos profejonalnego bo moj lapek juz 2 raz byl w serwisie, ale serwis maja znakomity! dzwonisz na infolinie, zamawiasz kuriera, kurier przyjezdza i niby czekasz 14 dni na powrot laptopa ( u mnie 2 razy nie przekroczylo to 7 dni). http://www.acer.pl/ac/pl/PL/content/service-point

werkaszperka-dzieki za link:) i info, a co Ci sie psulo w lapie? moj model acer ONE, to ten maly lapik:) nie duży nootebook, nie mam nigdzie informacji, czy na gwarancji mam tez oprogramowanie,bo wlasnie to mi siadlo ;/

juz doczytalam,ze system czyli windows obejmuje gwarancja :) dziekuje wszystkim za odpowiedzi, i jak ktoś jeszcze ma cos do dodania to bardzo prosze:)

wczoraj kurier z dhl przyniosl NAPRAWIONEGO laptopa... Wlaczam, i nic... czarny ekran widze :(:(:( Fakt w zeszłą środe 1.06 oddawalam go kurierowi, i już wczoraj go dostalam spowrotem. Zepsuli mi go dokumentnie:((( Znowu telefon do acera, potem zamawianie kuriera,no i dzisiqj znowu lap jest w Brnie... Jestem wkurzona,bo mysllam,ze juz bede mila swojego lapa, i bede mogla popracowac troche:((( Reklamacja reklamcji smieszne ;/ Mial ktos taki przypadek?

nikt nie ma acera? nikt nie korzystal z serwisu? ;/