Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12

DWIE KRESKI NA TESIE HELP!!

Polecane posty

Gość hmmm12

heja...wczoraj zrobilam sobie test i wyszedl negatywny, ale zrobilam go w srodku dnia, a dzisiaj zrobilam z pierwszych sikow i wyszly mi dwie kreski tylko jedna prawie wcale widoczna...trzeba wzrok wytezyc...ja niemoge w to uwierzyc ze im pregnant, bo niedawno mialam okres,...w dodatku pale fajki, nieraz wypilam kilka piw i sie boje o maluszka(jesli jestem w ciazy), czy moze sie cos stac?

Gość hmmm12
sorki pomylilo mi sie slowo *na tescie

Gość MamuśkaKochaSwojąCóreczke
w miare szybko zareagowałaś. nie martw sie ja też piłam i paliłam ale w końcu się ogarnęłam rzuciłam to świnstwo i czekam aż moja coreczka wyjdzie na świat :) termin mam na 1 sierpnia wiec czekam na mojego maluszka z niecierpliwością

Gość hmmm12
dzieki:) ale mi strasznie trudno w to uwierzyc jeszcze to domnie niedociera

Gość hmmm12
a napiszcie mi troche o ciazy jak przebiega i wogole>?? ja od jutra rzucam palenie i niestety dzisiaj mam kaca bo wypilam wczoraj za duzo czerwonego wina i sie strasznie boje zeby sie nic niestalo

Gość hmmm12
widac ludzie maja juz dosc tych tematow:D

Gość hmmm12
.

a co to w j. polskim słów zabrakło, że trzeba angielskie wtrącać?:) A co do ciązy to się absolutnie nie martw, bardzo dużo kobiet pije alkohol we wczesnej ciąży, bo jeszcze nie wiedzą, a dzieci rodzą się zdrowe. Jak to było tylko kilka piw, a nie butelka wódki codziennie to będzie ok:) Ale fajki rzuć koniecznie.

Idź do ginekologa, to się dowiesz, czyś jest pregnant ;>

Gość hmmm12
niee vody to ja nietrawie;/ a tak mi sie ang slowko wtracilo po pisowni widze tez ze duzo bledow robie...ehh daje po sobie znac mieszkanie za granica:( ale kurcze no niewiem....czuje sie dziwnie chyba powtorze test,,coprawda ostatnio mam wiekszy apetyt jest mi niedobrze....ale piersi mnie niebola...senna byc jestem ciagle i to bardzo a wczoraj wstalam rano i mialam taki dobry humor...a pozniej nagle bach jakb mi ktos umarl... moze to sa objawy?? tak samo okres mialam 2 razy w miesiacu i ten drugi jak szybko przyszedl tak zniknal nagle...z minuty na minute po paru dniach...hmm

Gość hmmm12
jutr pojde:D

jak druga kreska się pojawiła to raczej na pewno jesteś w ciąży, ale faktycznie może lepiej zrób taki z krwi, bo one są dużo pewniejsze.

Gość no to klapa
najgorsze sa poczatki bo wtedy ksztaltuje sie czlowiek. dlatego nie powinno sie poczynac dziecka nawet po pijanemu bo rodza sie kaleki itp.

Gość łłoo matkooo
a moze autorka sobie wkreca,skoro pisze,ze trzeba wytezyc wzrok? zrobilabym test z krwii,a najlepiej poszlabym do lekarza, zrobi usg, zbada i bedziesz wiedziala. ile masz lat autorko?

już nie przesadzaj, tyle dzieci sie poczęło po alkoholu i kalekami nie są.

Gość no to klapa
tylko z czasem to sie moze ujawnic

Gość hmmm12
po pijaku robione niebylo;P

Gość hmmm12
wkrecac niewkrecam pokazalam swojemu chlopakow test widzial 2 kreske:D ja mam poprostu slaby wzrok...ale no coz i tak i tak poczekam na okres i pojde do lekarza

Ja proponuję żebyś zrobiła jeszcze jeden test. Bo to nigdy nie wiadomo z tymi testami. Ja robiłam drugi test dla pewności no i testy mnie nie oszukały :) Jeśli drugi wyjździe pozytywnie to raczej pewne, że jesteś w ciąży. Pozdrawiam!

Gość hmmm12
dzieki:)