Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony12345

Ojcostwo

Polecane posty

Gość Zawiedziony12345

Witam Mam synka 4 letniego ale nie jestem pewien ojcostwa. Dziecko ma moją grupe krwi 0 rh -.(minus) Obecnie jestem po rozwodzie z winy zony (zdrada -odeszła do innego) Nasz synek urodził się pod koniec Listopada a ja z zoną spałem w Lutym. Ja pracowałem w tym czasie w Uk a z tego co sie dowiedziałem to moja zona w tym czasie się bardzo dobrze bawiła, niewiem czy mnie zdradzałą w tedy ale duzo na to wskazuje. W małzenstwie bylismy ponad 9 lata. Zona nie mogła zajsc w ciąze przez prawie 5 lat. Moje pytanie jest czy to jest moje dziecko czy nie. Wiem zeby się upewnić trzeba by było zrobić badania Dna. Dziecko nie jest zbytnio domnie podobne wspólne cechy to kolor oczu i grupą krwi, ale była zona ma tą samę grupę krwi 0Rh + (plus) Kocham synka i jak by się okazało ze to nie moje dziecko to i tak to nie zmienia moich relacji do niego.

Gość SOADAJJJ
DOCENIAJ TO CO MASZ!

Gość Zawiedziony123456
doceniam to co mam, ale chce dowiedzieć się Prawdy

Jeżeli spałeś z żoną w lutym a dziecko urodziło sie w listopadzie to chyba można szybko policzyć że to Twoje?ciąża trwa 9 miesiecy :)

Gość Zawiedziony123456
tylko wtym czasie moja ex zona prawdopodobnie miała romans

Gość drogi
autorze tutaj nikt ci nie powie czy to twoje. skoro jest mozliwosc ze zona spala z toba i z innym w tym samam okresie to tylko test na potwierdzenie ojcostwa ci zostaje.

Gość majjjka35
Lepiej pewnych rzeczy nie wiedziec,skoro mowisz ze kochasz synka to go kochaj i badz dla niego tata.Napisales ze spales z zona w lutym a synek jest z listopada wiec z tego mozna wnioskowac ze to Twoje rodzone dziecko i tego sie trzymaj.TU nikt Ci nie odpowie na Twoje watpliwosci.Badania DNA moga tylko wszystko zepsuc.

dokładnie, lepiej tego nie wiedzieć. ja z seksu w lutym mam synka z grudnia (miał sie urodzić w listopadzie), więc całkiem możliwe że synek jest twój.

Ja pierdziele..JAK mozecie odradzac facetow poznanie prawdy? Tyle sie napomstujecie w innych tematach na facetow - zdrajcow, klamcow itd. a tu nagle odradzacie. Takie zabezpieczenie na przyszlosc, czy jak? Rob testy DNA, a co zrobisz z wynikami to zupelnie inna rzecz.

Gość decyzja należy do ciebie
nie słuchaj się co ci tutaj piszą, że lepiej nie znać prawdy, widocznie to sa też kobiety które pieprzą się na lewo i prawo i wrabiają facetów w dziecko. Jak masz wątpliwości zrób badania DNA i będziesz przynajmniej wiedział czy to twoje dziecko, a później gdyby okazało się, że to nie twoje, to do ciebie będzie należała decyzja co z tym zrobisz.

Gość nie badz frajerrrr
im zalezy tylko na wyrwaniu kasy, nie wazne kto jest ojcem, dla nich liczy się kasaaaaaaaa

Gość Zawiedziony123456
LEPIEJ WIEDZIEĆ NIZ SIĘ DOMYSLAĆ CALE ZYCIE

Gość nototerazja
Rób test i się nie czaj. Wyszło by jaką straszną idiotka jest Twoja ex. Chcesz do końca zycia żyć w nieświadomości, ze wychowujesz nie swoje dziecko??

skoro takie myśli zaczęły Ci chodzić po głowie, to obawiam się, że nie przestaną. ale dycyzja należy do Ciebie ostatecznie.

Musisz uskładać na badania dna, innych sposobów nie ma, jeśli grupa krwi nie wyklucza ojcostwa.

Gość Zawiedziony123456
Masia26 Nie wiem czy się domyśla ale było jej podejrzane jak pytałem się jaką ma syn grupę krwi

Gość wróżka i jasnowidz
a od kogo dowiedziałeś się, że żona się tak świetnie bawiła w tym okresie? Może ta osoba celowo rozpuszcza plotki, żebyś miał wątpliwości? A jak badania wykażą, że dziecko jest Twoje, to co? Głupio Ci będzie, że ją podejrzewałeś?

Gość gość
Moim zdaniem zrób test myślę że to rozwieje Twoje wątpliwości :)

Gość Zawiedziony123456
dowiedziałem sie tego nie od jednej osoby. Po rozwodzie zaczęło wypływać wiele rzeczy których nie wiedziałem Podczas naszego małzenstwa miała ponoć 3 romanse. Lepiej wiedzieć niż żyć całe życie w niepewności czy to moje dziecko czy nie.