Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvcnmvc,mncv,nm

Jak można kupić UŻYWANY kostium kąpielowy?

Polecane posty

Gość nvcnmvc,mncv,nm

Jakaś laska sprzedaje swój kostium za 79 zł (Panache)... jak można kupić gacie, która jakaś obca laska miała na dupie? Świat zwariował, fuj

Gość nvcnmvc,mncv,nm
:O :O :O

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Wolę kupić nowy za 200 czy 300 :O Ja jebię, używane gacie...

Gość Mędrzeckurnaskądśtam
Bez różnicy.

Gość a uważasz
że w sklepie jesteś jedyną mierzącą kostium?

Gość krota to ty nie pierdol
jak mozna kupic uzywana bielizne ;/ ja bym nawet za free nie wziela ;/

Gość krota to ty nie pierdol
przymierzac, a chodzic w nim kilka godzin , pocic sie na sloncu, wydzielac swoje soki ;/ to jest roznica ;/

Gość żadnej.
tak sie lansujecie: obrzydlistwo itd:o A ja mam sklep z odzieżą używaną. Sprzedaję sporo bielizny, opalacze też. Jak wszystko inne. Dziwne, że gdy kupujecie za grosze nie macie problemu, a na kafeterii same damesy hiperhigieniczne. Pralek nie macie?:o Po drugie: nie chcesz, nie kupuj, po kiego huja z tematem tutaj się plujesz:o

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Przecież w sklepach jest specjalna folia ochronna, więc nie pierdolcie głupot, poza tym ja nawet jak przymierzam to na własne gacie. Żeby mi dopłacali to bym nie założyła używanej rzeczy

Gość tak samo jak można
całować się z psem :D

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Nigdy nie kupiłam nic używanego, nawet mieszkania, auta czy mebli. Jedyną używaną "rzecz" jaką mam to pies ze schroniska :O Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że niektórzy kupują ciuchy w lumpeksach, ale buty czy bielizna? Są pewne granice.

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Takie oszczędzanie na wszystkim to już dziadostwo, bez kitu

Gość nie zesrajcie się z oburzenia
:D

Gość kokosowa chatka
"nawet mieszkania,auta czy mebli"...fiu fiu to twoi starzy maja kupe kasy, ze ci tylko nówki sponsoruja:D spadaj przemądrzala gówniaro na utrzymaniu rodzicow-dorosnij,wpadnij za jakies 10lat to moze pogadamy..na razie spadaj na szczaw :D

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Widzę, że wszystko o mnie wiesz. Szkoda tylko, że masz złe informacje :)

Gość nvbfig,mncxzvksj
a gadacie głupoty i tyle Wam powiem. takie wszystkie oh, eh a w sklepach z tanimi ciuchami zawsze tłok. poza tym, kupuje i w lumpeksach i w sieciówkach, i jakoś nigdy nie zdażyło mi się zachorować po kupineiu ciucha z lumpeksu (ale ludzie, te ciuchy sie pierze najpierw nie wiem czy wiecie) ale za to po zakupowym szaleństwie w galeriach handlowych i przymierzeniu kupy ciuchów załapałam takie obrzydliwe choróbsko od mierzenia po kimś tych Waszych super nowych i sterylnych ciuchów że aż mi wstyd było do lekarza iść, a kosztowało mnie leczenie tyle kasy i nerwów ze szkoda gadać.

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Sama świadomość, że mam na sobie gacie, w które wczesniej wycierała się jakaś cipa nie wiadomo czy nie chora, przyprawia mnie o mdłości :O Teksty o praniu są śmiechu warte.

Gość nvbfig,mncxzvksj
taaa, a w sklepach to same czyściochy na pewno prosto z wanny wskakiwały w te ciuchy :o

Gość nvcnmvc,mncv,nm
Jest różnica między przymierzeniem a paradowaniem w czymś regularnie przed dni, miesiące, lata. Poza tym, wyobraź sobie, że rzecz ze sklepu też się pierze.

Gość gość
ja bym kupił i zapłacił, spuścił się w środek w miejscu c*peczki i odesłał z powrotem do nadawcy:):):):):):)

Gość gość
Co za oblech, w dodatku odpisuje na tematy sprzed 2 lat

Gość gość
"Nigdy nie kupiłam nic używanego, nawet mieszkania, auta czy mebli. Jedyną używaną "rzecz" jaką mam to pies ze schroniska pechowiec.gif" x x x x x a sama mam nadzieję, że jesteś dziewicą a nie używaną szmatą? o faceta też masz nieużywanego przez inną? wtedy możesz mówić, że otaczasz się nieużywanymi rzeczami inaczej to 🖐️

Gość gość
Ludzie to nie rzeczy.

Gość klienta szmaaateksuu
tez mnei to dziwi...do naszych lokalnych szmateksow kiedys chodzily same ubogie emerytki (bo ciuchy byly takie 20 letnie)...Teraz to jest sekondehnd i lans..:classic_cool: .CIUCHY SA ZACHODNIE,MARKOWE,MODNE....CHODZA TEZ BOGACI LUDZIE-urzedniczki,nauczcielki,lansowe licealistki,lekarka!!!mlode zacne malzesntwa itp. Ja tez chodze przyznaję ,jestem bezrobotna...ale nawet jakbym byl milionerką to nie widze nic zlego w KUPOWANIU UZYWANEGO SWETRA,KURTKI,BLUZY,FIRANKI,OBRUSU, ITP. ALE NIE MOGE SIE NADZIWIC JAK MOZNA KUPIC UZYWANE BUTY ??? :o UZYWANĄ BIELIZNE,SKARPETY(!!!)....nOWE MAJtki na targu kosztują 3zl...uzywane 2 :O Jak mozna kupic uzywane brudne,dziurawe skarpety za 1 zl. (jak jedna mamusia wczoraj ) ..Gdy nowe kosztują w hurtowni 1,99 :O

Gość gość
Piszecie że przesadą jest kupowanie bielizny w lumpeksie ale też przesadą jest wydawanie 150-200zł na kostium kąpielowy.