Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_mamba

jak sie przełamac ????????? ?

Polecane posty

Gość biała_mamba

hey.Od kilku tygodni ciągle myśle o jednym chłopaku z pracy, bardzo mi sie spodobał(wiem że ja jemu też) no ale jest jeden problem-gdy zagaduje do mnie ja od razu robie sie cała czerwona, nie wiem co mu odpowiadac, zaczynam zachowywac sie nienaturalnie.Zwykle jestem rozgadana i towarzyska ale jak np. był kiedyś u mnie na imprezie to gdy był gdzieś na horyzoncie to ja zamieniałam sie w niemowe....dlaczego?Widze że ciągle sie na mnie patrzy a gdy przechodzi obok mnie to serce bije mi jak oszalałe,chciałabym cos do niego powiedziec a w efekcie i tak udaje że go nie widze ..nie wiem co mam z tym zrobic i skąd wgl u mnie takie zachowanie,sama siebie nie poznaje i chciałabym to zmienic.Macie jakis pomysł jak moge sie przełamac i nie zachowywac sie jak jakaś frajerka?

Może rozmowa telefoniczna na początek? W jakiejś sprawie, przygotujesz sobie co możesz mówić. Przyzwyczaisz sie do niego i zobaczysz, że jest spoko (o ile jest)

Gość prawiczek z warszawy
Najlepiej napisz mu list

Gość biała_mamba
hehe nie no list to by już była despera:P

Gość biała_mamba
no i dalej nie wiem co robic . . .. . ........

Po prostu- zakochałaś się ;-) Sam jestem facetem i wiem, że my, właśnie faceci, też często tak się zachowujemy (tj. np. nie potrafimy nas soba zapanować), ale umiemy to ukrywać. Musisz przeprowadzić rozmowę z samą sobą. Pomyśl sobie tak:'' Jestem ładna i inteligentna, lubię siebie. Jeśli będę sobą, na pewno wszystko dobrze się ułoży'' Gdy znów ujrzysz swego ukochanego, spróbuj wziąć kilka głębokich oddechów i zapanować nad sobą ;-) Przecież ten Twój ukochany, to tylko facet. Taki jak inni; może on też tak szaleje, jak Ty? Kto wie...;-) Życzę powodzenia!

Gość biała_mamba
ehhh gdyby to bylo takie proste:)ale nie bede sie załamywac i od jutra zaczynam działac może coś z tego będzie:):)