Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestes glupia

nienawidze_katolikow

Polecane posty

Gość ale jestes glupia

jestem ateistka i uwazam ze wierzacy a tym bardziej praktykujacy katolicy to ostatnia ciemnota ktora niestety zapanowala w wiekszosci nad naszym panstwem. sekta ktora brzydzi sie osobami innej wiary chodzacymi po domach i narzucajcymi sie, a sama sie od nich niczym nie rozni. zamknijcie sie wszyscy w klasztorach i nie wychodzcie z nich zeby tylko logicznie myslace istoty chodzily po tej ziemi

Gość ale jestes glupia
jaka kase biore? wtf?

Gość cms;lcms;ldcm
ty dobrze wiesz jaka....

Ja tam do katoli nic nie mam, ale trochę to śmieszące. Wytykają palcami ludzi innej wiary, chodzących po domach , a sami czy się różnią? wmawiając bzdury innym? Chociaż katolicy maja duzo bogatsza historię-i nie jest to łażenie po domach i nawracanie...Ale nawracanie za pomocą miecza i ognia...

Gość OneTwo
W końcu Ci udało, nadałaś sens swojemu życiu. Masz w końcu motor, który będzie napędzał twoje postępowanie, do końca Twoich dni, aż do momentu, którym twoje zwłoki włożą do drewnianej skrzynki. Ateiści tacy jak Ty, to jakaś odwrotność krzyżowców. Jedni i drudzy przeginają pałę.

Gość OneTwo
Ale w sumie jak wspomniał kolega wyżej, jesteś osobą bardzo ograniczoną.

Gość ale jestes glupia
to katolicy sa ograniczeni i opieraja caly swoj sens istnienia o biblie ktora przeczy sama sobie. jaka kase ja sie pytam?;/

Gość OneTwo
Albo jesteś osoba głupią, albo zwyczajnie brak Ci najbardziej podstawowej wiedzy o współczesnym świecie.

Gość ale jestes glupia
powiedzial/a co wiedziala , bez argumentow i madra udaje. ludzie ktorzy wierza w te bajki zwane biblia to ostatni idioci. rownie dobrze moga w jednorozce wierzyc. co za niedorozwoje. ksieza ich robia na kase jak chca a te glupki jeszcze same z siebie placa i grzeczy opowiadaja w drewnianej budce zwanej konfesjonalem

Gość ale jestes glupia
ooo katolicy sie zlecieli :D sekta party

Gość OneTwo
Jednak tępa, ale to nie egzamin, więc pytań pomocniczych nie będzie.

Gość Mędrzeckurnaskądśtam(zzachodu)
Ja zaś nie nie przepadam za wyznawcami nienawiści. Choć i tak nie biorę na poważnie tych tu wpisów.