Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Van Buuren Street Station

do informatyków - problem z kompem, netem

Polecane posty

Od wczoraj nie wiem co sie dzieje z moim kompem. Internet sprawdzałam i wyłączałam po 100 razy w końcu dałam spokój. Jak klikam na ikonkę sieci bezprzewodowej (przez router w domu) to mam 36,0 Mb/s powinnam mieć 54,0 Mb/s ale co chwile jest inaczej. Oczywiście siła sygnału zankomita! nie wiem skad. Wczoraj wykasowałam javę - czy to jest przyczyna, że net chodzi beznadziejnie? Na każdą stronę czekam po 1 min i nie mogę jej przesunąc w dół bo robi sie biała a u góry na pasku IE w nawiasie pisze się (brak odpowiedzi). Co mam zrobić czy sprawdzić zeby było ok bo mnie szlag trafia?

podłącz bezpośrednio komputer kablem do rutera jeśli możesz i sprawdź

Gość spróbuj
Najpierw przywracania systemu.Do momentu aż usunełaś javę,może być taka sytuacja,że usunięcie javy, poknociło ci jakieś ustawienia w profilu mozilli

Za duzo kombinacji mam z podlaczeniem bezposrednio do kompa internetu :O nie mam mozzili tylko IE, kiedys zainstalowalam Mozille i tez mi muliło wiec wykasowałam. Rano jak wlaczylam bylo ok, ale teraz znowu mam to samo. Nic nie moge ogladac i czytac bo czekam po kilka minut na kazda strone a net mam dosc szybki - bynajmniej dotychczas ;)

Jak mam system przywrócić? nie wykasują mi sie jakies pliki z kompa jak to zrobię?