Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama pink

maly problem z kolezanka

Polecane posty

Gość dama pink

hej mam maly problem-ktory troche mnie zaczyna denerwowac- chodzi o to ze jedna taka kolezanka bardzo czesto cos ode nie chce, ato zeby zgrac jej cos do szkoly-a to zeby podwiezc ja na lotnisko,a to zeby jej to pozyczyc.i chodzi o to ze jej prosby sa czestrze niz chec na spotkanie;( i ostatnio mam troche na nia nerwy- i mysle ze po mnie to widac,,a tego nie chce co mam zrobic z taka kolezanka-na wszystko sie zgadzac?

Gość klasklaksla
Przepraszam ale dzisiaj nie dam, wybacz ale drukarka mi się zepsuła, poproś może kogoś innego... ew. nie odbieraj tel

Gość dama pink
dodam ze rozumiem np.podwozenie ja pod cos bo ja mam samochod a ona nie ale tak mi sie wydaje ze ja jakos np wzielabym taksowke niz tak kogos angazowac-sorry bardzo ale stac ja na samoloty a na taxi nie-szczegolnie ze to byly wyloty w srodku nocy;P ale chodzi mi teraz o inny problem-znowu chce zebym ja zawiozla bo ma ciezsze prace do szkoly-i okej rozumiem to i pewnie znowu jej pomoge ale juz poprostu,tak po ludzku nie chce mi sie szczegolnie ze ja w ten dzien nie mam zajec;P czy mysle i robie wporzadku;)?

Gość dama pink
wkurza mnie to powoli-ale czy mam racje czy to ja jestem moze jak niedobra;)??

Gość dama pink
klasklaksla wiem..czasami tak probuje ale z drugiej strony mam takie mysli-jej co ci sie stanie jak pomozesz..

Gość dama pink
prosze o rade??czy podwiezc ja do tej szkoly chociaz tak jak mowilam nie mam zajec w piatek czy tak;)? co byscie zrobily na moim miejscu?