Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellbalori

Torbiel jajnika:(

Polecane posty

Gość ellbalori

Muszę iść na operację ze względu na torbiel jajnika wielkości pomarańczy, czy któraś to przechodziła? A może ktoś zwleka tak jak ja przez dłuższy czas? ma ok.7cm, czytałam, że zwykle jajnik zostaje usunięty:(

Gość flamesodlove
mi usunieto jajnik z torbiela a po laparoskopii bylam 4dni w szpitalu. zakladano mi cewnik co bylo malo przyjemne, na oim-ie po narkozie wymiotowalam i dostawalam dozylnie leki przeciwwymiotne i przeciwbolowe

Gość kourtney
moja torbiel ma 10 cm od trzech lat wybieram sie na zabieg ale jakoś nie mam odwagi a ten cewnik to jakas masakra jest.

Gość ellbalori
czemu masakra? nie straszcie...

Gość wszyscy sa szczesliwi
mojej matce terz groziła operacja w torbiel na jajnikach znikła bo w wyczytała ze hiszpanki nie maja torbieli bo jedza czosnek i zaczeła jesc 3 zabki dzienie i zacza sie zmiejszac i po puł roku torbiel znikła

Gość do autorki-090-
u mnie wykryto na usg torbiel jak bylam w 8 miesiacu ciazy po porodzie znikla a teraz nie wiem

zwykle, ale nie zawsze zostaje usunięty, zależy jaka to torbiel i w którym miejscu usytuowana. nie martw się na zapas

Gość ellbalori
Torbiel jest wypełniona płynem i z tego co wyczytałam jest drobnopęcherzykowa, czy przy takiej usuwa się jajnik-wielkość 7cm:(