Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet numer 106

Czy w pewnym wieku na znalezienie dziewczyny jest już za późno ???

Polecane posty

Gość facet numer 106

Zaraz napisze ktoś, że na znalezienie miłości dobry jest każdy wiek. Jest to jednak nieprawdą. Jak ktoś ma prawie 30 lat na karku to znalezienie wolnej dziewczyny, która nie będzie straszyć charakterem i wyglądem jest prawie niemożliwe. W tym wieku każdy ma już swoją parę. Praktycznie każda dziewczyna mająca 25 lat i więcej ma chłopaka. Nawet wśród tych młodszych ilość wolnych kobiet maleje bardzo szybko. Przecież mając 30 lat nie będę szukał dla siebie 20-to letniej dziewczyny. Widać to też na portalach randkowych. Wolnych kobiet po dwudziestce jest sporo, natomiast wolnych przed trzydziestką jest bardzo mało. Wiadomo przecież, że w przedziale wiekowym między 20 a 35 lat na 100 kobiet przypada 105-ciu facetów i nie dla każdego faceta wystarczy kobiet. Ja niestety za późno zacząłem szukać i wiem, że moje szanse na znalezienie są bardzo małe, tym bardziej że nigdy nie byłem w związku. Z drugiej strony teraz to już nie za bardzo mi się chce kogoś szukać, bo w mojej sytuacji aby znaleźć nie wystarczy przejść przez rzekę, tylko trzeba przepłynąć ocean.

Gość facetka numer 106
a ile masz lat dokładnie? znam wiele kobiet samotnych zarówno młodych jak i tych starszych. nie znaczy to, że te w okolicach 30. są straszne

Gość jupiiiiii
uwierz że facetowi w starszym wieku zawsze będzie łatwiej znaleźć partnerkę niż kobiecie. Na nic nie jest za późno tylko trochę determinacji i odwagi :)

Gość zmien pdejscie do samej siebie
Ja mam 25 i nie mam chlopaka:-) I zeby nie bylo jestem bystra, ladna i szczupla

Gość baleronik
to bzdura bo facetow jst mniej, wiec kobiety maja gorzej

Gość Kaaarolinaaaaa
oj kobiet w wieku ok 25 lat, które sa same jest sporo. Tak Ci się tylko wydaje. Wszystko zależy od towarzystwa w jakim się obraca. Sama mam 25 i jestem sama, nigdy z nikim nie byłam. I znam wiele dziewczyn około tego wieku, które są same. Mówią, że z wyboru, sigielki, niezależne i td:). Ja też marzę o tym jedynym, ale mam coraz mniej wiary, że go spotkam.

Gość efewrer
ja mam 33 lata i jestem sama:) kochajaca, wierna, mila, uczynna tylko zawiedziona po ostatnim zwiazku. Ciezko ejst zaufac kolejnej osobie wiec chyba samotnosc do konca zycia jest lepsza niz codzienne zastanawianie sie czy to nie kolejny smiec w moim zyciu

Gość 29 maja mam imieniny
a ja niedługo skończę 29 lat jestem wolna, i wcale nie wyglądam jak stara rura , wręcz przeciwnie :P

Gość assddddddddddddddddd
Więc jak widzisz facet nr 106 babki w Twoim wieku sa, tylko tak jak Ty w niedziele popołudnie zamiast wyjsć z domu siedzą na kafe ;P