Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecona

nienawidzę polskiej mentalności

Polecane posty

Gość oświecona

w tym popierdolonym kraju może spotkałam garstkę normalnych ludzi, ten naród to jacyś pierdoleni postislamisci, wetkneli by nochal w kazdy aspekt twojego zycia, chcieliby ocenic kazdy twoje potkniecie, nienawidza siebie nawzajem

Gość Polacy to przede wszystkim
chorzy psychicznie fanatycy 4 przykazania. Idioci Europy (pod tym względem)!

no tak zgadzam się ze wszystkim oprócz tych brzydkich wyrazów które użyłaś:) zmien towarzystwo i ;-) będzie ok:)

nie mozna uogolniac, ale polska mentalnosc jest okropna to fakt...

Gość fiiołekk19
Zauważcie, że jesteście Polakami... :classic_cool:

Gość bhjbhj
taaa, a za granica wszyscy maja zajebista mentalnosc, sa cudowni i sraja na rozowo🖐️

Gość bhjbhj
Anita, dokladnie:D Kazdy tu sie uwaza za wyjatek potwierdzacy regule:D

Gość kajusia polka
a ja tam kocham Polske!!! i nic tego nie zmieni :) jak sie nie chcecie zadawac to wyjedzcie ale nic was tam dobrego nie spotka :D wiem z wlasnego doswiadczenia!!! emigracja pokazuje jacy polacy sa naprawde

''jak sie nie chcecie zadawac to wyjedzcie ale nic was tam dobrego nie spotka wiem z wlasnego doswiadczenia!!! emigracja pokazuje jacy polacy sa naprawde'' widocznie masz zle doswiadczenia, ale to nie znaczy ze wszyscy ktorzy wyjechali skoncza jak ty.

Gość eae
A mi szkoda żołnierzy i ludzi którzy oddali życie za ten kraj. Wiecie Polakiem się rodzisz i zawsze nim zostaniesz, ale też wkurza mnie nasza mentalność, oczywiście są wyjątki, może to wina komuny? Ja tam nie wiem bo mnie jeszcze wtedy na świecie nie było.

Gość do tych, którzy wyjechali
gdzie teraz mieszkacie? pod jakim względem jest wam lepiej? czym konkretnie tamte społeczeństwa różnią się od Polaków?

Gość kajusia polka
nie powiedzialm ze zle skonczylam :) nauczylam sie jezyka zrobilam kursy ktore chcialam zrobic zwiedzilam UK i odlozylam kase na firme ktora do tej pory prowadze i nie narzekam :)) jednak chcialam powiedziec ze tam dopierdo wychodzi ta mentalnosc o ktorej mowi autorka tam ludziom dopiero sie nudzi i jak zaczna zarabiac wiecej niz w PL dostaja szajby :D i wraca taki na tydzien do PL i udaje boga eheheh a jest nikim tak naprawde i tam i w PL ale oczywiscie nikt tego nie sprawdzi

lepiej być kasiastym NIKIM niż bezkasiastym NIKIM :D:D:D

???

Gość kajusia polka
aaa i tak BTW polacy ktorzy wyjeżdżają nie zadaja sie w wiekszosci przypadkow z nacjami tych krajow. tworza swoje mini spoleczenstwo, sa zazwyczaj rasistami i nie kryja tego wiec nie maja zbyt duzego pojecia o innych narodowosciach i kazdy emigrant to powie :P

Niczym specjalnym, wg mnie. Wiekszosc jest normalna, bywaja jednostki wkurzajace i upierdliwe. Jak wszedzie w Europie.

Gość kajusia polka
do tych, którzy wyjechali szczerze???? to zwykle zarabiamy na emigracjach najnizsze krajowe :) i w PL na tydzien hajs jest a na codzien bidaaa i oszczedzanie na kazdym kroku :( takie sa realia jak ja sie ciesze ze ten gowniany etap mam za soba hehehhehehe bez obrazy do tych co siedza i udaja nie wiadomo kogo heheh

kajusia polka - tak to jest jak z chama zrobi sie pan. mi na szczescie to nie grozi. nie zamykam sie na innych i jestem przeciwnikiem polskich gett zagranica.

A ja zauwazylam, ze ci ktorym powodzi sie dobrze zachowuja jako taki poziom. Natomiast ci, ktorym z roznych wzgledow nie wychodzi daja upust swoim kompleksom.

Szczerze? Ja tu kokosow jakich strasznych nie zarabiam, ale zyje sobie spokojnie i nie oszczedzam (bo nie umiem). W Polsce tez nie szaleje, bo nie mam takich potrzeb. I Polacy, moi znajomi stad, zachowuja sie raczej podobnie. Powaznie, nie znam emigranta, ktory szastalby kasa na prawo i lewo, aby pokazac, ze wlasnie przyjechal zza granicy.

Gość kajusia polka
julkares polskie getta heheh dobre :D mnie krew zalewala jak musialam pierwsze 3 tygodnie mieszkac w polskiej dzielnicy!!! czesciej slyszalam polskie KUUrwa niz Fuck off hheheh a polskie sklepy omijalam lukiem.. jednak nei wszyscy sa na tyle otwarci zeby zaczac "bratac sie " i innymi narodowosciami bariera jezykowa robi swoje