Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

28agatagata

suknia slubna - dodatki - pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dsfksdaf
lepiej się zastanów jak w tym bedziesz tanczyc i chodzić:( jak dla mnie .....postarza ta suknia i chyba mało elegancka....a dodatki? przez tą niby falbanę na dole już nic bop to już będzie jak choinka! czyli wieś tańczy i śpiewa....

Gość moja opinia ....
zgadzam się wyżej:( dziwna ta suknia...

po pierwsze suknia ma tren ktory jest podpiety do tanca, na zdjeciu wyglada troche nie za bardzo symetrycznie, bo ten tren jest jakis mniejszy i wyciagniety do przodu... suknia jest bardzo lekka i wygodna do tanca..

Gość napisz na ten adres
zadnego bolerka..delitany lancuszek na szyje...cos do pary na reke ..i kolczyki..Jak przesadzisz z dodatkami bedziesz wygladala zle Suknia jest piekna:-)ale juz na tyle ozdobna ze tylko delikatne dodatki beda Ci posawaly..Jaka fryzurke bedziesz miala?

myslalam o wlosach spietych na bok, taka wsumie platanina troszke... albo jedynie spiete u gory i rozpusczone i delkatnie podkrecone... nie chce miec koka i w sumie nie pasuje do mnie wogole - jak przymierzalam ta suknie to wlasnie takie upiecie na bok podobalo mi sie najbardziej bo w sumie pasuje to do asymetri tej sukni..

Gość napisz na ten adres
masz racje.takie spiecie asymetryczne jest teraz trendy:-).ale welon czy np kwiat jakis delikatny?

no wlasnie wszyscy mi odradzaja bolerko.. chce miec welon tez bardzo delikatny i w sumie wydaj mi sie ze powinien wystarczyc.. szkoda ze nie mam innych zdjec, bo ta suknia naprawde wyglada calkowicie inaczej na zywo i wszyscy ktorzy mnie w niej widzieli stwierdzili ze jest bardzo skromna ;) (2 kolezanki i mama). Wlasnie mam bizuterie, miniaturkowe lezki, krysztalki swarowskiego, ktore chyba bardzo dobrze pasuja do sukni

welon nie ma zadnych ozdob, jest praktycznie przejrzysty.. Zastanawialam sie nad tym bolerkiem tylko, ale jakos mi nie pasuje zadne do tej sukni i wszyscy tez odradzaja Zastanawiam sie tez nad bukietem - podobaja mi sie takie lekko wiszace, malutkie bukiety, najlepiej z dodatkiem delikatnego pomaranczowego

Gość napisz na ten adres
Ona sama w sobie jest piekna ale jest ze swiecacego materialu(organza lub satyna) wiec jak przesadzisz z dodatkami bedzie zle..Delikatne cos na szyje..na reke..welonik i bedzie slicznie!!! bolerka nie do tej sukni pozatym juz wyszlo z mody 2 lata temu.Co jedynie szal z jedwabiu ale to wydatek na raz rzedu kilkaset zl.wiec bez sensu:-)

Gość napisz na ten adres
za bukiecikiem jestem jak najbardziej za:-)

dzieki wielkie - poprawilas mi humor, bo w sumie tak wlansie widze te dodatki i zdecydowanie nie chce przesadzic;)

Gość napisz na ten adres
pieknie bedziesz wygladala.i pamietaj ze to Tobie ma sie podobac..bo jak bedziesz zadowolona i pewna siebie to wtedy bedziesz promieniala !!! powodzenia i udanego zycia:-)

Gość napisz na ten adres
usmiech wystarczy..pozdrawiam

Gość Prinzesska27
Autorko, ja tez niedlugo wychodze za maz ale twoja suknia jest...dziwna.

Gość marla67
Przekopałam chyba pół internetu w poszukiwaniu swoich ślubnych butów i udało się :) na stronie http://butyslubne.com.pl/ w sklepie internetowym mieli model, który był mi potrzebne. Okazuje się, że dobór butów był dla mnie trudniejszy niż kupno sukienki...masakra. Ale szczęście, że już jestem po.