Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest do dupyyyyyyy

Cholernie mi smutno !!!

Polecane posty

więc nie jest tak źle;) skoro możesz spędzić u niego kilka dni

agnieszk jesli zamieszkamy razem;) na razie nie mamy jeszcze takich planów...tak wiem, że wtedy spedzimy ze soba całe dwa tygodnie...teraz w zaleznosci...przez te jego problemy zdrowotne widzielismy sie w tym miesiacu tylko 2 dni...ale tak to tez zaleznie...ja jeszcze sie ucze, on tez ma kupe dodatkowych zajec takze jesli ma 2 tygodnie wolnego to srednio kilka dni na jeden tydzień ...

Jestesmy razem kilka miesiecy , znamy się dłuzej...;)

wiem, że to banalnie brzmi ale taka jest prawda, że jeśli ludzie mają być razem to będą ....( to się tyczy wszystkich par) a te przerwy wam nie przeszkodzą

tak wiem...zdaje sobie z tego sprawe...ale tęsknie kochana , naprawde tęsknie...ta tęsknota mnie przeraża...i te najblizsze 3 tygodnie ...coś strasznego...:( co mam zrobić aby tęsknić choc odrobine mniej?!

up

przykro mi ale nie wiem:( jest podobnej sytuacji......po naszym spotkani czekam aż minie najgorszy 1 dzień bez niego potem jest po prostu trochę lżej a po paru dniach czekam z uśmiecham na kolejne spotkanie to mój jedyne sposób

przykro mi ale nie wiem:( jest podobnej sytuacji......po naszym spotkani czekam aż minie najgorszy 1 dzień bez niego potem jest po prostu trochę lżej a po paru dniach czekam z uśmiecham na kolejne spotkanie to mój jedyne sposób