Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fehheuwhreiwrhu

Dziewczyny, umówiłyście się kiedyś z facetem, który Wam się nie podobał? Co z te

Polecane posty

Gość fehheuwhreiwrhu

go wyniknęło? Jestem ciekawa czy jest to skazane na porażkę, a może ma to jakiś sens?

Gość Jolaaaaa
To facet ma się podobać? Chyba liczy się stan konta...

Gość fehheuwhreiwrhu
Carrie, no co Ty? Co Ci się w nim nie podobało (na początku)?

Gość qwerty2312
zależy w jakich celach. ja umówiłam się z chłopakiem ale tak do towarzystwa ale żeby był moim chłopakiem to musi mi się on podobać.

Gość fehheuwhreiwrhu
Bo ja mam dylemat. Nie chodzi o to, że szukam faceta z okładki, bardzo czesto podobają mi się faceci dla innych mało urodziwi/atrakcyjni. Facet, który stara się zaprosić mnie na wspólne wyjście jest starszy o 8 lat (duży plus) i całkiem go lubię, no ale właśnie... nie ma chemii, nie jest w moim typie...

Gość renka234
Czy Jesteś Osobą Która Jest Naprawdę Gotowa Na Zmianę Swojego Życia? Jeśli Myślisz Poważnie O Zarabianiu W Internecie wejdz na strone www.clicksystem.pl NAJLEPSZE ZARABIANIE W SIECI 100% PEWNIAK ZARABIAM TYM SYSTEMEM JUZ OD 4 MIESIECY EFEKTY SA ZADOWALAJACE JEST WIELE TAKICH STRON W SIECI ALE JESLI CHCESZ NAPRAWDE ZAROBIC TO WEJDZ NA http://clicksystem.pl POLECAM

Gość qwerty2312
a to nie wiem jak szukasz chłopaka a ten Ci9 się nie podoba to po co się z nim chcesz spotkać"??

Gość fehheuwhreiwrhu
Nie szukam chłopaka, nie narzekam na to, że jestem sama :) Po prostu zastanawiam się czy zaryzykować czy sobie głowy nie zawracać

Gość qwerty2312
nie wiem jak chcesz