Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intimini

X FACTOR - półfinał - komentujemy!!!!

Polecane posty

Gość powiemtak
czesław jest naturalny, prawdziwy, emocjonalny tylko durnie nie kumają co on ma na myśli, wy to potrzebujecie drukowanych liter cepy

Gość przeciez ten program jest
poustawiany, tak samo jak w us edycji a wy sie emocjonujecie...

Gość Jankaaaaaaaaa
Kuba i Maja owszem wypowiadają się z sensem ,ale ten Czesiek to porażka.

Gość matko boska jedna
kto głosuje na Adę ?? Masakra....

Gość a ja napisze ta....
Ada jest najlepsza.

Gość Co to się porobiło...
Czesław to zdrajca! Należy być lojalnym wobec swoich ludzi, a nie w ten sposób...

Gość ertgikujyhrtgfws
SZPAK jest najlepszy ! całym serduchem jestem za nim! ajjj!

Gość moch
Spotkałem się z Adą i powiedziałem jej że wyga ten program, a że byłem pierwszą osobą która tak mówi i której nie zna osobiście widziałem po jej twarzy że zostałem jej prorokiem ONA WYGRA

Gość do a ja napisze ta....
Ada na pewno nie jest najlepsza. Ona nie ma jaj i dlatego nie zaistnieje na rynku muzycznym. Nie ma w niej nic takiego z czym by ją ludzie kojarzyli. Może i wykonania poprawne, ale jakaś taka pustka od niej bije. Może jak bardziej dojrzeje, za kilka lat coś z niej będzie, ale na razie pełno takich dziewczyneczek jak ona. Po co jeszcze jedną wciskać. Niestety nie widzę jej przyszłości w dobrych barwach.

Gość oj tak tak oj tak
Malgosia

Gość oj tak tak oj tak
Noxelia - wrazliwa artystka... smiechu warte jestes pustakiem i prostaczka

Gość Navya
szacun dla czesława ,że był sprawiedliwy jako jedyny bo każdy głosuje tu na swoich.. on nie umie sie wypowiadac itd ,ale przynajmniej jest taki hmm... prawdziwy Pani Malgosia zasłuzyła żeby odpaść

Gość fnghjnj yt
Ja jak nigdy na nikogo w jakimkowliek programie nie glosowaalam to za tydzien napewno zaglosuje na SZPACZKA ❤️ Jest boski, dzis mial chore gardełkoi dlatego troszke mu nie wychodzilo, ale mam nadzieje, ze nie wygra ta cala szulcowa..a gienka stawiam na 2 miejscu..stal sie juz nudny,.gra tyle czasu na ulicy i co? zauwazyl go ktos wazny? nie! wygra michał..stawiam na niego. on ma cos w sobie, wykorzysta to.

Gość fnghjnj yt
co do innych, takie milosci jak do tego z mam talent w bialych wlosach i pomalowany to juz mi przeszlo, tez b. chcialam zeby wygral,ale co? widac go teraz gdzies? niezupelnie:( z michalam tak nie bedzie!

Gość uykjuykiuioui
Jakby Czesław był sprawiedliwy to by głosował tydzień temu na Dziewczyny. Teraz to jest i niesprawiedliwy i do tego nielojalny. Jak można załatwić osobę ze swojej drużyny? To zdrada.

Gość fnghjnj yt
zdrada, owszem, ale wiedzial na bank ze jak zaglosuje za swoja malogoska to ta cala majka zaglosuje ta goske.! i tak o to, przeszla by goska zamiast szpaka! to bylaby tragedia, dobrze czeslaw zrobil..troszke pewnie glupio bylo mu spojrzez w oczy gosce, ale chyba sama w to nie wierzyla ze jeszcze w tym programie jest, a dalej powiem - ze przebije michala:O ❤️ tylko dla Ciebie M.S

Gość Ojojojojojjojojo...
"i tak o to, przeszla by goska zamiast szpaka!" Nawet jeśli to co z tego? To nie jest wystarczający powód do takiego zachowania i braku lojalności. Ci co robią ten program od początku gadali i pisali, że Szpak ma być w finale, bo pewnie, że oglądalność zwiększa, ale jakby odpadł to też nie byłoby tragedii. Jest tam jeszcze Gienek i Ada, więc nie było powodu do robienia takich numerów jak niegłosowanie na osobę ze swojego zespołu. Jakby Szpak nie był w finale to nic by się nie stało. Zajęcie 4 miejsca nie znaczyłoby nawet, że Szpak kariery nie zrobi. Mieliśmy już wielu zwycięzców o których nikt nie pamięta, a ci co zajęli dalsze miejsca radzą sobie lepiej.