Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proeloa

Dlaczego żadna dziewczyna w klubie do mnie nie podejdzie?

Polecane posty

Gość proeloa

jestem powietrzem dla kobiet w klubie.. to smutne, czuje sie jak śmiec nigdy zadna kobieta do mnie nie podbila, albo chociaz ewidentnie mi dawala znac abym to ja podbil kiedy próbuje nawiąząć z jakas kontakt wzrokowy to zadna tego nie robi ze mną;/ bylem już w klubach setki razy i zawsze efekt był taki sam - wychodziłem po 2-3h sam bo zadna kobieta nie chce sie ze mna bawic.. nie lubie klubow bo sie tam czuje jak gowno i nudze sie a kiedy patrze jak jakies typki sie zabawiaja z fajnymi dupeczkami to mi sie noz w kieszeni otwiera

Gość aortyjhn r;ouri
A chodzisz do tych klubów sam, bez kolegów? Jeśli tak, to laska sobie myśli na twój temat, że jesteś desperatem i jesteś tu po to żeby coś "wyhaczyc". Podbij do panienki na parkiecie, znajdż taką która jest z koleżankami, a nie z facetem. Zagadaj ją, powiedź że bardzo ładnie tańczy, ba ! że tańczy najlepiej ze wszystkich tu... Laski lubia czuc się wyjątkowo. Zaproponuj drinka ,lub piwo itp...

Gość Wielkie zaszłości
O kurczę to teraz jest takie myślenie - jeśli ktoś jest sam w klubie to nawet nie warto do niego podchodzić bo wiadomo o co mu chodzi?

Gość prolea
nie no, nie jestem pojebany aby samemu chodzic do klubu... chodze zazwyczaj z jednym kolegą, czasem z dwoma do laski nie podejde i nie powiem tak zalosnego tekstu ktory podales.. bo to cos w stylu "masz piekne oczy.." typowe gówno na bajere, nie wiem ktora laska by na to poleciala :O a tekst z drinkiem to juz w ogole wieś :)

Gość aortyjhn r;ouri
Sęk tkwi w tym że normalna laska, do ciebie pierwsza nie podbije. Podbijają pierwsze takie laski, które liczą na darmowe piwo i raczej takie siksy. :)

Gość aortyjhn r;ouri
Sam po pewnym czasie wywnioskujesz, jeżeli już nie wywnioskowałeś, że stanie i gapienie nic nie da :)

Gość CITO
A nie możesz podejść do dziewczyny i zaprosić do tańca? albo podbic do tanczącej juz na parkiecie? Chociaz jesli przez podpierania ściany w klubach nie wpadłes na to, to i tak nie sądze zeby jakas była zainteresowana takim wyjątkowo energicznym i spontanicznym facetem

Gość prolea
nie bo sie boje ze mnie oleje a jest to bardzo duze prawdopodobienstwo

Gość aortyjhn r;ouri
Nie ta to następna, nie bierz sobie wszystkiego do serca. Pozatym nieraz trzeba sie naszukac kogoś wartego uwagi. Najważniejsze to się nie zrażac i odpuszczac. Takim sposobem rzadnej nie poderwiesz.

Gość biskuip
zeby w klubie poderwac fajną bijacz to trzeba byc zajebistym z wygladu, czyli dobrze zbudowany, ladnie ubrany i wysoki