Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iryna 30

mam chyba depresje

Polecane posty

Gość iryna 30

zaczeło się 2 lata temu gdy zostawił mnie chłopak po 6latach związku po 2 miesiacach wrócił....ale i tak odszedł po miesiącu,bolało strasznie nawet nie potrafie tego opisać to był gniew,agresja a również bezradność bo jak zmusić kogoś do miłosci...zerwałam kontakt z nim w dniu w którym powiedział ze nie pasujemy do siebie widziałam go wtedy ostatni raz...zaczełam układać sobie zycie od początku,rozwiazywać problemy,nawet chodzić na randki...ale i tak teskniłam mimo ze bolało....najgorsze były nowiny i są nadal gdy któraś z przyjaciółek zaręcza się,wychodzi za mąż lub spodziewa się dziecka wtedy nie potrafię nie płakać.....od paru miesięcy jestm z kimś na poczatku było ok. ale teraz wydaje mi sie ze on nie traktuje mnie powaznie...nie jestem dobrą dziewczyna moje zachowanie jest fatalne czesto robie mu o byle co awantury...nie poznaje samej siebie,zawsze byłam miła unikałam konfliktów...czesto mam wahania nastroju przez pare dni jestem super usmiechnięta,mam duzo energi ale pózniej to mija i nawet z domu niechce mi się wyjść... najgorsze jest to ze we wszystkich widze wrogów,ze obgadują,naśmiewają się,robią na złość....dlatego pisze tu i szukam pocieszenia lub rady...

idz do specjalisty, dostaniesz odpowiednie leki i pozbedziesz sie tego paskudztwa. nie zwlekaj bo nie bedzie lepiej, samo nie przejdzie a napewno bedzie gorzej.