Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawka123

zachwiania emocjonalne

Polecane posty

Gość powiemtak
bąx racjonalna

zbiera mnie na płaczki i nie umiem sobie z nimi radzić za bardzo sie boje odtrącenia ze społeczeństwa

Gość powiemtak
okres zaraz będziesz miała

nie zapowiada się, chyba powinnam jesc antydepresanty.. albo isc do psyhiatry.. Co najmniej raz w miesiacu mi sie tak pojawia ze nie wiem co czuje do osoby ktora byla mi bliska..badz jest

krytykuje za bardzo i nie akceptuje wad, on tak na mnie patrzy a ja nie potrafię.. gdy z nim byłam nie zerkłam na nikogo innego a teraz nawet w paszczurach widze człowieka..

Gość vuc
Paszczurach, muszę zapamiętać :P

Gość rozstana
"Co najmniej raz w miesiacu mi sie tak pojawia ze nie wiem co czuje do osoby ktora byla mi bliska..badz jest" tez tak mialam/mam i juz nie jestesmy razem. :(

jak jest obok nie czuje az akiej radosci co kiedys ale tez nie jestesmy krotko razem bo 4 lata..

ale gdy sie zle czuje chce si nim opiekowac i sprawdzac co z nim.. a pod wpływem alkoholu nie zwracam uwagi na słowa

Gość rozstana
my bylismy 5 okolo i sie skonczylo. chyba juz dawno bylo wypalone, ale nie chcialam zeby sie konczylo.. ale skonczylo sie.. nie chcialam, bo bylo mi z nim dobrze. bylo chyba wypalone, ale ciagle chcialam z nim byc.. ale neistety :(

żałujesz?? czujesz ten brak?? to okropne uczucie gdy jest blisko a j nie czuje tego co kiedys nie patrze tak jak kiedyś...

najgorsze są te ciągłe wątpliwosci ale gdy nie ma go i decydujemy sie na odizolowanie juz wyobrazam sobie jak jade do niego przytulic..

Gość rozstana
czuje brak i zaluje, ale jednoczesnie rozumiem dlaczego... ech, po prostu czuje sie zle strasznie, ale tez tak jakby rozumiem dlaczego, bezsensu...

to tak jak ja wlasnie. kiedys potrafilam przejsc i na nikogo nie zwrocic uwagi-teraz dostrzegam innych..