Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorszu

czy ja zle zakładam pieluche?

Polecane posty

Gość Dorszu
wyobraz sobie że nie mam matki a przyjaciółki nie dzieciate więc też są niekumate.a ty musiałaś wylać swój jad co nie?jak ci przeszkadza to omijaj moje tematy.nikt nie zapraszał cie do rozmowy a zwłaszcza do takiego głupiego komentarza.

Gość jajajaaaaaaa
u nas sprawdziły się pieluchy bella,zaczełam ich uzywac od samego początku,próbowałam tez haggisy, pampersy-ale miały miał odpażenia itp... biedronkowskie tylko raz i to jak synek miał z pół roku i nie byłam zadowolona.Dla takich maluszków bella sa naparwde fajne bo maja wycięcia na pępek.Nie pamiętam ceny,ale kupowałam do tej pory w internetowym sklepie (teraz synek ma prawie 2 lata), i jest o wiele taniej niz w sklepach(np. za 70 sztuk rozmiaru "4" płaciłam 38 zł a jak się kupi zestaw,np 4 paczki, to sa np 2 paczki chusteczek w gratisie).No i przesylka za darmo jak sie zakupi za min.bodajże 120 albo 140 zł.Sklep blizej ciebie pl,gdyby ktos był zainteresowany.Fajne pieluszki,bo przede wszystkim chłonne i dobrze przylegaja do ciałka.Moge polecić.Nikt mnie nie przekona do biedrony ani rossmana;/