Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Zamieżam zostać w życiu kimś, bo dziewczczyny dzisiaj z byle kimś nie tanczą

Polecane posty

Gość bez kursu ojczystego
języka w trybie szybkim - nie masz szans. \Chyba, ze chcesz tańczyc na rurze.

Wydaje mi się że w tych czasach pożądny fach to podstawa, wiadomo że kiedy ma się pewną pracę to dziewczyny patrzą inaczej na chłopaka. ja zamieżam ubiegać się o pracę w ochronie i pracęw dyżurach na Kauflandzie w Lęborku albo zaraz obok w Biedrące albo również niedaleko w lidlu. Jako ochraniarz osobisty to rfaczej nie bo bywa niebezpiecznie a nawet bardzo niebezpiecznie wiadomo jak jest. Dlatego uważam że ochraniarz w punktach chandlowych są bardziej pewne i bezpieczne i można zawsze wiele fajnych dziewczyn poznać.

Jednak jak ma się już etat to nie można pozwolić sobie na zwariowanie, ale mi woda sodowa do głowy napewno ie udeży. Przedewszystkim pierwsze co bym zrobil z pensjami to obkupił bym się w jakieś fajne modne ubrania. #Wiadomo jakiś płaszcz, eleganckie obuwie, marynarka i saszetka czarna na podręczne dokumenty i przybory. A w dalszej kolejności poszedł bym na prawko i potem kupiół gym jakieś auto.

obuwie - 100zł płaszcz letni ewentualnie jesienno zimowy - 300zł spodnie - 50 zł Kamizelka na ciepłe dni 70zł koszula 30zł saszetka na dokumenty - 80 - 100zł tak że jak widaćsporo żeczy można pokupić za jedne pobory,a jak co miesiąc to wiadomo że kaska na książeczce oszczędnoścoiowej będzie rosła.

Gość dauedos1405
Lepiej naucz sie pisac

Gość Bezsonnica
Hahahaha. Kocham Cię! Kup i dla mnie czarny płaszcz i kamizelkę:).

Gość marlena2111
widzę, ze masz już niezłą strategię podrywu, kolego :classic_cool: i ta kamizelka... borze! ożeń się ze mną ❤️

Gość Babook
Miłoszu, Miłoszu. Dam ci dobrą radę: pisze się WZIĄĆ WZIĄĆ WZIĄĆ a nie wziąść WBIJ TO SOBIE DO GŁOWY BO MOŻE JAKAŚ FAJNA DUPA CIĘ OMINIE PRZEZ TO :)