Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczylam...

niesamowite zjawisko z kobieta w roli glownej

Polecane posty

Gość zobaczylam...

Taki temat bez znaczenia, ale chcialam sie z wami podzielic czyms, czego ostatnio mam okazje byc swiadkiem. Poznalam kobiete, niby nic takiego, a jednak...poznalam kobiete, ktora MUSI, no po prostu MUSI byc idealem KAZDEGO faceta. Mam na mysli walory fizyczne (choc usposobienie tez ma fajne). No cos niesamowitego. Mowi sie ze uroda jest kwestia gustu, ale ona po prostu jst idealna w taki sposob, ze podoba sie kazemu!!!! Zastanawialam sie jak to jest, kiedy wiesz, ze podobasz sie kazdemu facetowi, i nie musisz liczyc na lut szczescia, ze spodobasz sie temu ktory wpadl ci w oko, tylko wiesz, ze to ty wybierasz, bo on na pewno dalby sobie za ciebie reke i noge obciac.

Gość fghjkl789jk
NO I O CO CHODZI W TYM WSZYSTKIM?????????????????????????????

Gość do ssoss
to jak ci z hajsem, nie wiedzą czy ktoś ich lubi za kasę, czy dla nich samych

Gość do ssoss
no teoretycznie, można założyć ubrania maskujące figurę , typu dresik , włosy związać , jakieś okulary , i uwierz mi są sposoby by wyglądać nieatrakcyjnie.Ale dziewczyna mądrze powiedziała.

Gość do ssoss
w co nie wierzysz?

Gość zobaczylam...
zalozylam ten temat dlatego, ze chodze po tej naszej kuli ziemskiej juz 32 lata i wiele juz widzialam, ale nigdy nie bylo mi dane wiedziec, ani tym bardziej przekonac sie na wlasne oczy, ze faktycznie istnieja istoty doskonale. Fizycznie przynajmniej. Szkoda ze nie moge wam poslac fotki bo zrozumielibyscie o co chodzi. Tak sobie mysle, ze to musi byc zajebiscie byc kims takim.

Gość do ssoss
bywa , z pewnością ma w życiu łatwiej

Nie wierze w doskonala kobiete. Foto albo to nigdy nei mialo miejsca :D

Gość KNP
No, ja też widziałem. W Warszawie. Normalnie kurwa szok, co nie? I patrzyłem na reakcję innych ludzi. Faceci się oglądali, a kobiety patrzyły z niedowierzaniem. Na świecie istnieję istoty fizycznie doskonałe. Kurde, wyobrażacie sobie mieć idealne ciało, które działa na każdego?

Gość do ssoss
nie wyobrażam sobie , ciekawa jestem co taka osoba czuje>

Gość zobaczylam...
sproboje wam ja opisac. Wyobrazcie sobie kobiete sredniego wzrostu, powiedzmy 165 - 170 cm. Smukla, ale nie chuda. Ma cialko ale jest na tyle smukla ze wyglada bardzo zgrabnie. Ma zgrabne, dlugie, proste, smukle ale nie chude nogi. Ma DUZY biust, az zaskakujaco duzy jak na taka smukla kobiete.Na pewno miseczka conajmniej D. Duzy ale zarazem ksztaltny i zgrabny. Pomiedzy tym ma wciecie w talii i zgrabne, ksztaltne posladki. Ma sliczne, ksztaltne, okragle ale nadal smukle ramiona. Bardzo zgrabna i smukla szyja. No i ta twarz. Naprawde slicznie wyrzezbiona. wielkie, niebieskie oczy, duze, zmyslowe usta a'la Angelina Jolie, i maly, zgrabny nosek, tez cos w stylu Angeliny. Wlosy blond z pasemkami, ale wygladajacymi bardzo naturalnie. No nawet mi, kobiecie, jak najbardziej hetero po prostu rece opadaja.....

Gość KNP
Ty, to może ustalimy uniwersalne piękno? Tamta w Warszawie miała ok. 165cm i buty na obcasie. Włosy blond, bez pasemek, długie bujne i piękne + grzywka. Biust więcej niż średni, ale bardzo proporcjonalne całe ciało i dlatego taki dobry efekt był. Dupa jędrna, nogi zgrabne. Była szczupła, ale gdzie powinna mieć ciało tam miała. No ideał. Klasa, klasa!