Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lala9

prezent dla 9-latka

Polecane posty

Witam. Wymyśliłam prezent na komunię- tor samochodowy. Chłopak jest mało inteligentny, nie potrafi nawet czytac, nie zna sie na zegarku. Nie chce tez dawac pieniedzy, konsole i inne niebotycznie drogie prezenty odpadaja. Wiec wymyslilam ten tor wyscigowy z samochodzikami. Co wy na to? Jak myslicie maly bedzie sie cieszyl?

9 -latek nie potrafi czytac i nie zna sie na zegarku !!!!!! moze wykup mu kilka godz. korepetycji !!???

Gość bukaaa
Tak, najlepszy będzie tor z hot weels. Ale dziewięciolatek niepotrafiący czytać. :o

Gość bukaaa
Kilka godzin koepetycji nie pomoże, skoro przez 3 lata nauki nie nauczył się czytać. :o

Niestety jest tak leniwy ze nie nauczyl się czytać, czy tez korzystać z zegarka. Ale to nie jest moje dziecko.

Gość to jakim cudem
chodzi wogole do szkoly?Na piekne oczy go przepuszczaja z klasy do klasy.Bo jesli ma 9 lat to jest chyba w 3 klasie.Chyba troche przesadzasz. jesli jest jednak tak jak piszesz to jakies gry rozwojowe polecam,a nie glupie samochodziki.

Gość no bez jajec....
nie wierzę, że nie umie czytać zegarek - możliwe teraz wszyscy są "digital" to po ki chuj sobie wskazówkami głowę zawracać - mądry chłopak oszczędza szare komórki :)

Nie przesadzam, chłopak nie potrafi czytać. Literki zna, kazda po kolei przeczyta ale na koncu nie wie co to za słowo... Mysłałam o jakiejs zabawce edukacyjnej,typu zrob to sam np. jakiegos robota czy baterie słoneczna ale uważam ze to moze byc dla niego za trudne.