Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może przesadzam, ale...

Mam prawo być zła? Mój chłopak i jego... "przyjaciółka"...

Polecane posty

Polega on na tym, że całkowicie wyzbywają się swoich znajomych i myślą, że od teraz tylko i wyłącznie razem będą spędzać czas," Dokladnie jak piszesz !!!! Czesty i jakże idiotyczny błąd !!!

nie nie juz nie bede to powiedz: spokojnie: Ty masz kolezanki, ja mam kolegow ;p ;D" jakie to kobiece :D

Gość twims
"zanim zaczniesz się vkurviać, zrób wszystko, żeby ułożyć sobie z nią relację. Jak Twój ukochany będzie robił przeszkody, wtedy zacznij się martwić." Ooo dokładnie tak :) Ale w sumie nie dziwię się autorce, pewnie też bym się w pierwszej chwili wkurzyła w takiej sytuacji. ;)

nieźle :D jestem dziewczyną. w związku, cóż, trochę dłuższym niż Twój ;) studiuję na politechnice i to dosyć "męski" kierunek, więc siłą rzeczy mam więcej kumpli niż koleżanek. spotykam się z nimi regularnie, chodzimy na spacery, na piwo, czasami siedzimy u siebie w domach i nie widzę w tym nic dziwnego. i dzięki Bogu, mój chłopak też nie. on ma swoje znajome, niektóre są naprawdę świetne, też się z nimi spotyka, ale przecież wybrał mnie :) owszem, czasami jestem zazdrosna, ale nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby robić mu awantury o koleżanki. chore jest podejście, że jak jest się w związku, to inni ludzie nie powinni istnieć. szczerze? zadusiłabym się.

sandra buldog bardzo mądry post Tylko czy autorka zrozumie? ;)

Gość sandra buldog
Regres Jak nie zrozumie, to nie mój problem, tylko jej :P bo to ona będzie się gotować w sobie i pluć jadem na lewo i prawo.

Widać, że na starcie mu nie ufasz, błąd. Zachowujesz się jak wariatka, bo spotkał się z koleżankami, ja też spotykam się z kolegami, i jakby mój facet miał coś do tego to bym mu delikatnie wytłymaczyła pare rzeczy :).Zastanów się nad sobą, nikomu nie zabrobnisz kontaktów z ludźmi, a jeśli tak to jesteś niedojrzała, i on szybko się zoorientuje i Cię zostawi

Gość wrozbita Mmaciej
Może przesadzam, ale...----> Nic z was nie bedzie na przyszlosc. On ma swoje za uszami i cie ma w dupie.

Gość Może przesadzam, ale
no właśnie - obawiam się, że tak może być... i wielu z was też mi napisało, że coś tu nie hula... ale i tak postępowy regres i kilka wyrozumiałych i bardzo tolerancyjnych babek nazywają mnie niedojrzałą :P

Gość wrozbita Mmaciej
Regresa nie sluchaj---rob co ci wskazuje intuicja. Tyle.

Gość dsdesdsd
Bardzo dobry post sandra buldog Jednym z najwiekszych bledow popelnianych przez osoby bedace w zwiazku a szczegolnie kboiety jest to ze osoby te wchodzac w zwiazek pozbywaja sie, urywaja kontakty ze swoimi znajomymi niezaleznie od icj plci. To wielki blad. Nie mozna zrywac kontaktow ze znajomymi i nie mozna tego samego wymagac od partnera. Nie mozna spedzac 100% wolnego czasu z druga polowka! To jest bardzo zle, pozwol zatesknic partnerowi za soba, pozwol by mial swoje zycie prywatne, by mogl sie spotykac z kolegami i kolezankami jesli je ma. To nic zlego!

Gość wydumany problem głupiej baby
wy kobity to normalnie mnie oslabiacie czasem

no wasnie... czy taka przyjacioka to sie z czasem nie zmieni w milosc? Znam taka pare....nie wierze w przyjazn damsko-meska

a po drugie to dlaczego ukrywa przyjaciolke skoro to " nic takiego"?

Gość loma
Odpowiedz, że nie jesteś na żadnej wojennej ścieżce, ale dziwnym trafem nabrałaś ochoty na spotkanie z byłym. Wcześniej nie zamierzałaś się spotykać, ale teraz zmieniłaś zdanie.

Gość rousi
u nas jest tak ze ani ja sie nie spotykam sam na sam z kolegami ani moj z kolezankami. mamy jasna sytuaccje i nikt sie nie stresuje. niepotrzebne mi spacerki z kolegami

Gość rousi
szczerze wkurzaja mnei ludzie ktorzy gadaja ze kolezanki to nic zlego.. Guzik tam. Ja znam duzo osob w szczesliwych zwiazkach ktorzy tego tez nei potrzebuja, za to znam tez duzo ktorzy sie spotykaja a ich zwiazek ma duzo do zyczenia. Takei spotykanie sie sam na sam zawsze rodzi niedomowienia i po co to? I zaraz gadanie o zakazie spotykania sie ze znajomymi. A facet co kumpli nei ma?

ousi...dokładnie to samo chciałam napisać. Autorko, chrzań postęp, bo tu chodzi o Ciebie. Jesli TY źle się z tym czujesz, to mu to powiedz. Pamiętaj, na początku związku ustalają się reguły. Jesli teraz to spieprzysz, będziesz do końca związku musiała wysluchiwać jak to w czasie weekendu on spotykal się z koleżaneczkami. Chcesz tego?

I jest dokładnie tak jak piszesz, po 2,5 tygodniach on nie powinien sie zachowywać jakby zwisało mu twoje zdanie nie bał się Ciebie stracić.

ok, taka sytuacja: fajna babka, po 30 ja 20 lat... chce sie z nia przyjaznic, ona sie waha, poki co piszemy na fb ale tu sukces bo nie chciala na poczatku wogole pisac. Tyle ze ja mam dziewczyne w swoim wieku

no ale nie jestem do konaca z dziewczyna szczesliwy, nie uklada sie ona ciagle fochy klotnie mnie ta psychicznie wykancza... mowie jej to jest tydzien ok a potem znowu to samo, taka karuzela. Teraz mi pozostalo przekonac przyszla przyjaciolke do przyjazni.... uda sie, kto wie. Bede walczyc o to,bo mi zalezy bardooo potepicie mnie?

Gość do - Oby
A co to znaczy, że chcesz się z nią "przyjaźnić" ? Poza tym, jaka jest Twoja relacja z mamą? to ważne pytanie...

Gość celina554
ze sprawami uczuciowymi to nie szukaj pomocy po "expertach" z kafe, tu kazdy powie co innego i jeszcze gorzej namiesza Ci w glowie, idz do specjalisy, do poradni psychologicznej, znalazlam taka na przyklad http://psycholog-ms.pl/. Dowiesz sie od zawodowca co zrobic.

Gość brzuszeczek
ale wy glupie jestescie baby !! nie wiem jak bezbrzeżnie glupia trzeba byc zeby zalozyc taki temat :D To musiala baba napisac :D

podoba mi sie o seksie nie mysle ale spotkania rozmowy poradzic sie cos, jest starsza i madrzejsza ... mam problemy z dziewczyna to fakt

chce stopniowo zmniejszac bariere .... nie chciala pisac teraz czasem odpisze, jestesmy na "ty" .... z mama srednie a relacje, raczej narzeka nam nie choc nie ma w sumie na co.

Gość Taka prawdaaa
To wygląda tak, jakbyś szukał matki w starszej o tyle kobiecie... Jest dojrzalsza, ale trochę za bardzo. Chyba jednak nie dostałeś wystarczająco uwagi, akceptacji od matki... v Ja w podobny sposób "przyciągam" sporo starszych, bo są DOJRZALSI, niby "mądrzejsi"... dopiero terapeutka mi zwróciła na to uwagę - że powinnam szukać osoby na podobnym etapie do mojego, czyli partnera, a nie ojca. Od ojca za mało akceptacji i miłości dostałam. Te schematy z dzieciństwa niestety często później się powiela...

Gość coś o tym wiem...
gdzie jest Autor???

Gość SRAK PIERDZIAK
Ojej kobieto czemu jestes taka zazdrosna w koncu wsunie jej tylko kilka razy kutasa w dupe albo pochwe i tyle, o co tyle halasu?

Gość jabylamtaka
ja bylam taka przyjaciolka i powiem Ci szczerze, masz o co byc zazdrosna. Z tym ze ja czulam cos do tego chlopaka, ona widac nie, skoro nie chciala z nim byc. Ale mimo to moze chciec mieszac tylko tak dla zasady, albo wlaczyl jej sie syndrom psa ogrodnika, bardzo czesty u kobiet, albo nagle sobie uswiadomila co stracila, cholera tam wie. Tak czy inaczej bardzo dobrze Cie rozumiem i popieram, ze chialas mu zabronic sie z nia kontaktowac. Bardzo zle, ze on to olal zimnym moczem i Ty nie wyciagnelas z tego konsekwencji.