Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rezka

Powiększanie biustu- nowa metoda

Polecane posty

czy ktos z Was drodzy forumowicze i forumowiczki slyszal o metodzie powiekszania/podnoszenia biustu za pomoca "nitek" ktorymi przyczepia sie piers do zeber od srodka? przy powiekszaniu uzywa sie tez silikonowych wkladek podkladanych miedzy warstwy tłuszczu.

Gość errew
sztuczne biusty są oblesne

ale obwisłe i zaniedbane sa jeszcze gorsze

Gość errew
nie są .

no nie wiem ta metoda ma cos z kanibalizmem ,az mnie odrzucilo;(

haha, a gdzie tu mozna sie dopatrzyc kanibalizmu ?:) to Twoje zdanie, moje jest inne to normalne ze zqawsze sa ludzie za i przeciw ale ten temat nie jest poświęcony temu co komu sie bardziej podoba i co dla kogo jest ładniejsze, dlatego prosze o odpowiedzi na moje pytanie

metoda "nitek "-gdzie i kto to przeprowadza i praktykuje...do powiekrsania uzywa sie protez silikonowych lub wlasnej tkanki tluszczowej wysysanej z innego miejsca na ciele np. uda, posladki...

Gość ontujestzawsze
dziecko czytasz za duzo kwejka i demotywatorow . uspokoj sie

czytalam o tym artukul w internecie ale przepadła mi strona i historia, dlatego niemoge tego znalesc.

Gość Greta33
Słyszałam ale jak byłam w Prestige Clinic we Wrocławiu i w Presovie w Ranov Clinic to mi odradzali a tu i tu robią biusty dobrze. Ps. dziewczyny któraś korzystała z obu klinik? Wiem że to nie do końca ten temat ale tak szukam bo kliniki ponoć są dobre ale jakoś się specjalnie chyba nie reklamują i mam mało info.

Gość gość
Nie wszytsko to co naturalne ladnie wyglada,nie oszukujmy sie.. Znam pare kobiet ktore poprawily sobie biusty,ale tylko troche i te biusty ladnie wygladaja ladniej niz niejeden naturalny..

Odpowiednie ćwiczenia poprawiają wygląd i i jędrność dużego biustu,przyczepianie nitek do żeber kojarzy mi się z horrorem niestety.