Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka1977147

Czy jest jeszcze szansa na ciążę?

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie, otóż od pół roku staramy się z mężem o drugie dziecko, wykonuje testy owulacyjne, mierze tempetature i zawsze wszystko jest jak w zegarku. Już mam totalnego świra, ostatnio wszystko podporzadkowane jest tylko temu. Mimo to ciąży nie ma. Teraz jestem w 30 dniu cyklu, cykle mam regularne 29-30 dni, wykonalam juz kilka testów ciążowych i znowu nic, nie mam zadnych objawów charakterystycznych dla ciąży, pobolewa mnie trochę brzuch ale to u mnie normalne przed okresem. Wychodzą mi natomiast pozytywne testy owulacyjne. Owulecje mialam 16 dc. Prosze pomóżcie, czy jest szansa na ciążę w tym cyklu, czy sam test owulacyjny może dawac mi jeszcze cień szansy. A może test ciążowy w 30dc powinien juz dawac 100% pewności....... ja juz nie moge, nie mam sily, psychicznie juz nie umiem sobie poradzic!!!!

Gość zmartwiona bardzo
doskonale cie rozumiem.ale z takim podejsciem masz male szanse.musisz nabrac dystansu.ja tez schizuje.kupilam cyclotest zeby bylo mi latwiej ,ale wiem ze polowa sukcesu to zdrowe podejscie.musisz odpuscic.postaw na spontan i zobaczysz .nawet nie zauwazysz kiedy sie uda.wiem jak ciezko o tym nie myslec.ale zrob wszystko zeby tak bylo.zapisz sie nie wiem...na jakis jezyk.na basen ,na silownie.wypelnij sobie czas tak zeby nie myslec.ja odpuszczam.bede uprawiala sex kiedy bede miala ochote a nie w dni plodne,bo zwarjuje.moj maz nic nie mowi.ale wiem ze czuje presje .twoj pewnie tez.a to blokuje.psycha tu dziala najbardziej.odpusc kochana a zobaczysz ze sie uda,oczywiscie pod warunkiem ze z punktu widzenia medycznego jest u was wszystko ok

Gość też się martwię
Też chodzę zdołowana przez to. Już wypróbowałam wszystko co było możliwe, tez robiłam testy na mocz owulacyjne, mierzę temp. ale chyba mam kiepski termometr, choć to już któryś z kolei. Teraz czekam na @ żeby zacząć używac komputera cyklu ( mam Cyclotest Baby ) wierzę , że pomoże, musi mi coś pomóc, bo już też jestem zeschizowana strasznie. Testu ciążowego nawet nie robię, bo czuję, że zaraz dostanę @ Humory mam od wczoraj,a dzis to już mam ochotę gryźć ze złości ehhh

Gość zmartwiona bardzo
widze ze wszystkie kobiety ktore maja cyclotest i staraja sie o dziecko licza na niego jak na zbawienie:)ja zreszta tez. slyszalam wiele pozytywnych opinii na jego temat ,wiec mam nadzieje ze pomoze:)