Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrevorBerbickC

Ehh.. widziałem przed chwilą cudowną kobietę

Polecane posty

Gość TrevorBerbickC

Jestem szczerze załamany... ponieważ wiem, że nigdy takiej kobiety nie będe miał. Ale do rzeczy... Podjechałem na stacje zatankować mojego 10 letniego już grata... tankuje sobię, oczywiscie za 30zł bo wiecej to nie mam nigdy kasy na benzyne a tu nagle podjeżdza nowe Audi A5.... od razu w srodku sobie mysle "kurwa, ciekawe co za chuj ma takie auto.." patrze, A TAM WYSIADA MEGA LASKA!!!! zajebista blondynka, nogi cud, twarz mega suczki, którą bym mogl chyba rżnąć 24h... ja jebe, załamałem się.. taka kobieta jest moim marzeniem, piekna, sexowna, bogata i ma wyjebiste sportowe autko.. kocham to do domu wracałem zdołowany, ze nigdy takiej kobiety nie bede miał, jesli ktos nie wie o jakie autko chodzi to daje fotke: http://www.baekdal.com/media/content/2008/audis53.jpg

Gość kurosava
twarz suczki? dupek jestes i pewnie nawet zyklego paszteta nie bedziesz mial bo nie jestes wart

Gość ale pustak z ciebie
:-O

rżnąć 24 h :D ? spultał byś sie w 10 sekund :classic_cool: e tam, pustak i tyle. Widać że ciągnie swój do swego :D

Gość Kwiatuszek...___
No nie powiem fura super :P W samym aucie idzie się zakochać :D :D :D

Gość bestiaze wchosu
autorze a ile lat miala ta panna na oko? napewno albo ma dzianych starych, albo dzianego typa, ale jestem za opcją nr1... bo nie wiem ktory dziany typ od tak by kupil takie auto jakiejs szmacie ktora rucha :D

Gość Kwiatuszek...___
A ja bym bardziej stawiała na dzianego faceta :P

Wiem że to mało prawdopodobne, ale nie bierzecie pod uwagę że mogła sama na nie zarobić... :P

Nie znam jej, wy też jej nie znacie. Skąd mam wiedzieć w jaki sposób na to zarobiła, ew kto jej to dał. Nie obchodzi mnie to za bardzo :P Gdyby się okazało że nie dała tyłka za ten samochód, że nikt jej tego nie dał to by się jej zrobiło przykro, co nie?

Gość TrevorBerbickC
Oo mam, znalazłem fotkę laseczki zajebiscie podobnej do blondyneczki z Audi A5, którą dzisiaj widziałem.. a więc wyobrażcie sobię, taka laseczka: http://images.celebscentral.net/images/celebrities/sara-jean-underwood/sara-jean-underwood_126913.jpg w takim aucie: http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/MTM_Audi_2132855.jpg idzie się załamać, że człowiek nigdy takich luksusów zarówno kobiecych jak i samochodowych nie bedzie miał :D

Koleś, nie wiadomo jak to jeszcze będzie, być może Ty też sieczegoś takiego dorobisz. Jak nie, to nie ma tragedii, ciesz sie tym co masz. 10 letnie auto to jeszcze nie grat, nie przesadzaj. Lubisz blondynki o takiej urodzie, to Twój ideał, ale jest masa innych równie pięknych kobiet, które możesz sobą zainteresowac. Zmień jednak słownictwo :D ,,Suczki" ja nie moge :P

Gość kumoszka
lecz sie chłopie

Gość TrevorBerbickC
To nie jest mój ideał.. ja osobisicie wole chyba opalone brunetki, ale oczywiscie widzac zajebista blondynke to tez nogi miękną:) i stary.. nie oszukujmy sie, takich luksusow przecietny czlowiek NIE DOROBI SIĘ i watpie by ta laska bo na oko miala 25 lat tez sie tego dorobila ;) na sto% albo dzianych rodzicow miala (co akurat jest fajne , poznac taką laske :D) albo dzianego typa - który zapewne albo ma juz ponad 30 lat i jest biznesmanem, albo ma rodzicow dzianych ;P

Gość albo ma dzianych rodziców
i pracuje w ich firmie.Znam ludzi w wieku 24 ,którzy pracują ! u rodziców bez taryfy ulgowej i mają na takie auta pieniądze.

Gość i like thiiiis
kozacko ;D

Gość trochę wstawiona
Obśliniające się sieroty!!! Popracujcie trochę głową, zamiast główką swojego wacka, a będziemy wasze!!!!

Gość dsddfdsd
ale ma wstretnie nos zrobiony

Gość Marilen
Kurcze, to to znaczy miec "sucza twarz"? Bo mnie to bardzo zaciekawilo. Puscisz jakies zdjecie? A tak do rzeczy to przeciez ta dziewczyna to moze tez byc jakas prostytutka, chora na aids a moze nawet to autko to nie jest jej, tylko amanta. Trzeba sie dobrze sprawie przypatrzec zeby sie zadluzac!

Gość TrevorBerbickC
mariulen, jakbys czytal uwaznie to bys widzial, ze wklejalem fotke podobnej laski