Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez studiów,,,,,,,

Ludzie patrzą na mnie jak na idiotkę ,bo nie poszłam na studia !! :O

Polecane posty

Gość bez studiów,,,,,,,

Wszyscy sie pytaja : no to co robisz? siedzisz caly dzien w domu? A inni: gdzie pracujesz? :O ,wielkie zdziwienie i traktowanie mnie jak osoby ułomnej :O Na studia nie poszlam z lenistwa, no i nie wiem na jaki kierunek ,zresztą te studia nie sa mi do niczego potrzebne. Kase mam ,moi rodzice do najbiedniejszych nie należą, placą mi za wszystko ,mozna powiedziec ze jestem ''ustawiona' Ale cóz, widzę ze bycie studentem to w dzisiejszych czasach obowiązek

Na początku myślałam tak samo jak Ty.Zrezygnowałam ze studiów do pracy też nie chodziłam bo mój miś zarabia wystarczjąco ale z czasem mi się odmieniło bo ileż można siedzieć na tyłku i nic nie robić;/ zanudzisz się dziewczyno!!!

Studia to nic, nie są żadnym powodem do dumy. Ale bardziej martwi mnie Twoje podejście - nie robisz nic bo Ci się nie chce, bo masz bogatych rodziców? A pomyślałaś co będzie jak ich zabraknie?

Gość kirek1234
taka to pozyje :) ale jak starzy wypuszcza koła to zacznie robić lody krawaciarzom :) przeciez jest ustawiona ale chyba w poziomie :)