Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsiareczkaa

zestaw do zelowych paznokci?

Polecane posty

Gość tipsiareczkaa

robie sobie kurs teraz i w ramach kursu mam tylko kosmetyki do pracy poddczas kursu nie dostalam nic na wlasny uzytek . tam gdzie robie kurs moge kupic zestaw ale kosztuje 500 zl co jest dla mnie lekka przesada . czy ktos moze mi polecic jakis zestawik taki okolo 200 zl sprawdzony ale nie koniecznie z najlepszej jakosci kosmetykow - ucze sie i na poczatek nie chce przeplacac

Gość tipsiareczkaa
na allegro jest tego masa i przyznam ze nie wiedzialabym ktore zamowic dlatego pytam czy ktos zna jakies konkretne marki, firmy, cos co nie jest totalnym chlamem

Gość merydżejn
ja kupowalam kiedys zestaw taki w sklepie Splendore za wlasnie okolo 200 zl i bylam bardzo zadowolona bylo w nim wszystko co potrzebowalam :) ten moge CI polecic :)

Gość Alka_op
faktycznie jest tego sporo na allegro - ja bym jednak tam uwzala, bo nie wiadomo co kupujesz na dobra sprawe ..

Gość tipsiareczkaa
a to splendore sprzedaje w internecie ? mozesz cos wiecej powiedziec?

Gość anadominii
w centrach handlowych sa tkaie stoiska z niedrogimi zelami, akrylami i tp. - ja widzialam w M1 i ceny sa spoko nie ma strasznej roznicy miedzy tymi tam a na allegro

Gość Kwiatuszek...___
Ja często kupowałam z allepaznokcie ale szczerze te żele są troche do dupy... :O