Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnyyykkkaaaa

Pomozcie uczelnia! zadluzenie

Polecane posty

Gość annnyyykkkaaaa
to juz nie wiem jak to ma wygladac..

Gość yyymożetopomoże
zwracam się z prośbą o umorzenie zaległych płatności w wysokości... Prośbę swą motywuję tym,że ... kwietnia 2008 złożyłam rezygnację ze studiów wraz z prośbą o wykreślenie mnie z listy studentów. Do dnia rezygnacji wszelkie płatności związane z uczelnią miałam uregulowane Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby xyz se pouzupelniaj i trochu zmien

Gość ....Maćka....
Tak jak Ci ktoś wyżej pisał: w odpowiedzi na pismo z dnia... zobowiązujące mnie do wpłaty.../pismo w załączeniu/ informuję, iż... i tu napisz że składałaś w kwietniu rezygnacje ze studiów która została zagubiona i w listopadzie zostałaś skreślona z listy studentów (masz w ogóle to pismo o skreśleniu? jest tam podwód dla którego Cię skreslili?). iże w związku z tym wszystkim prosisz o wyjaśnienie sprawy bo nie poczuwasz się do winy i nie zamierzasz płacić. Najlepiej wyluzuj bo widać że stres przeslania Ci oczy;)

Gość annnyyykkkaaaa
dziekuje wam bardzo kochane jestescie! tak masz racjenie jestem wyluzowana jestem cala w stresie przez to :( bo boje sie ze odrzuci to ...i bede musiala placic a nie wiem z czego;/

co do tego skreślenia z listy dopiero w listopadzie to może być ,że za niepłacenie lub jak tam maja w regulaminie. Moja koleżanka jak studiowała na prywatnej uczelni i chciała zrezygnować bo wiedziała ,że nie wróci to tam był jakiś okres wypowiedzenia, czyli jak np w czerwcu złożyła pismo z rezygnacją to ją skreślili np w październiku i do tego czasu musiała pokryć czesne. A jeśli też masz tak lub podobnie to zapewne doliczyli Ci jeszcze odsetki i tyle. Ja szczerze mówiąc na ich miejscu bym Ci nie umorzyła, po pierwsze nie masz nic na piśmie jak wywynioskowałam,ze rezygnowałaś czyli już wtopa po 2 co kogo obchodzi Twoja ciężka sytuacja materialna. Brutalne to wybacz ,ale oni pewnie tak na to patrzą i wcale im się nie dziwię. jedyne co to może rozłożą Ci zadłużenie na raty

Gość annnyyykkkaaaa
:( wiem ze moze ich to nie obchodzi Pani asystent powiedziala ze moze mi umorzyc odsetki.. i pewnie beda chcieli te 2100zł juz po odliczeniu odsetek na raty... Ale kurde to moja wina ze im to zginelooo???:(

Gość annnyyykkkaaaa
;/;/;./;/;/ ja im nie zaplace

nie płać nie płać, w międzyczasie odsetki będą rosły, windykację a potem komornika naślą.. Nieee płać co tam :P

Gość hayahaya
no i nie zaplace.. bede non stop pisala podania do tego kanclerza az zaakceptuje z dupy zaplace im chyba!!:/