Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiaazdeeczkaa

Ważne-chłopak,pomocy.

Polecane posty

Gość gwiaazdeeczkaa

Cześć dziewczyny. Niewiem Co mam robić,więc pomyślałam,że napisze na jakimś forum. Byłam z pewnym chlopakiem 5 miesięcy,ale to nieważne,nic takiego do sibie nie czuliśmy,co mogłabym tutaj opisać. Pewnego dnia wyjechałam na wycieczke z moją klasą i z 3E. (mam 16 lat,gimn). spędziliśmy w mieście 2 noce. Oczywiście,ja spędziłam je w pokoju z poznanym kolegą,którego wcześniej znałam tylko ze szkoły. nazywa się Kacper. Nie miałam zamiaru w ogóle się z nim rozmawiać,ale jakoś tak wyszło. Bardzo, bardzo mi się spodobał. W nocy robiliśmy dużo , fajnych rzeczy,uprawialiśmy petting. Kiedy mnie dotykał, czułam coś,co nie potrafie opisać, był bardzo czuły. Do tej pory kiedy sobie pomyśle o tym , rboi mi się gorąco. Mój chlopak nigdy mi tego nie dawał. z Kacprem oczywiście się całowałam, kiedy wyjeżdzaliśmy, a autokarze całowaliśmy sie chyba z 5 minut. Ze swoim zerwałam,ale nie jest to istone. Kacper miał dziewczyne przez 3 lata, ale zerwał z nią miesiąc przed wycieczką. Bardzo,bardzo dużo z nim o tym rozmawiałam i powiedział,że juz do niej nie wróci na 100%,choć to co do niej czuł,szybko nie zniknie. W zupełności to rozumiem. Mam z nim kontakt,powiedział że jestem dla niego bardzo ważną osobą,ze chciał by to powtórzyć,że myśli o mnie często. Ale niestety ma bardzo dużo zajęć i obowiązków,byłam tylko 1 raz z nim na spacerze i to godzinnym. Pisalismy ze sobą smsy,ale kiedy skończyły mu się srodki,przestał, choć mógłby napisać od kogoś.Mówi , że mnie potrzebuje i pragnie sie ze mną spotkać,ale przychodzi zmęczony i nie ma czasu. Powiedział,ze nie chce mnie ranic, chce dla nas jak najlepiej. Jest z pozoru nieśmiałą osobą, ja też, rozmawiamy w szkole , ale mało. Zależy mi na nim i wiem że mu na mnie też. na gadu mówi, że z chęcią by jeszcze raz mnie poprzytulał, że wynagrodzi mi apre rzeczy,ze chetnie by chciał a realu buziaka,ale własnie w realu jest strasznie zamkniety. Chcemy się bliżej poznać, ale nie wiem jak , kiedy on nie ma czasu. Co mam mu napisać?:( Tylko w taki spoób, żeby nie poczuł się winny i żeby zrozumiał, że chce spędzic z nim troche czasu. Niby mu zalezy,ale ja tego nie widze..

Gość xxNatkaxx
Tylko nie męcz go i się nie narzucaj. Poza tym, jesteś jeszcze młoda, więc ostrożnie z życiem seksualnym. Poczekaj trochę na rozwój wydarzeń. Jeśli on Cię traktuje poważnie, to będziecie mimo wszystko razem. Uważaj tylko czy jemu nie chodzi po prostu o sex, tym bardziej, że nie minęło dużo czasu od jego ostatniego rozstania.

Popieram ,spotykaj się tylko wtedy kiedy sam o to poprosi a czas zrobi swoje .Prowadż dalej swoje życie towarzyskie i nie zaprzątaj sobie głowy tylko i wyłącznie Nim bo oszalejesz -na pewno wszystko się jakoś poukłada !