Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Brazowaaaa123456789

Braz w majtkach

Polecane posty

Gość Brazowaaaa123456789

Mam problem. Wielki i mnie troche to krępuje. Szczególnie jak dochdzi do zbliżenia z chłopakiem. Moment zdjęcia majtek to dla mnie katorga. Bedą brudne czy nie? Zatem, od pewnego czasu, jakiś miesiąc z przerwami na majtkach zostaje brązowa wydzielina. Pojęcia nie mam co to jest. Zaznaczę od razu, że się myję. Zbędne komentarze proszę se darować. Jak sikam to mnie nic nie boli, wiec chyba kwestię zapalenia pęcherza czy coś mogę wykluczyć. Jak sie podcieram to jest biała wydzielina taka jak przy owulacji. Ale jak za parę godzin znów pójdę do ubikacji to brązowe plamy na majtkach są znowu... Najgorsze jest to, że z czasem robi się tego coraz więcej. Dodam jeszcze, że w okresie między styczeń - maj dwa razy mi się zdarzyło, że okres spółźnil mi się 15 dni. Ciąża była wykluczona przez test. Nie wiem czy to coś ma wspólnego, ale ostatnio zaczęłam nową pracę i mam w związku z nią sporo stresu, ale bez przesady. Sama nie wiem co to jest :( W środę chyba wybiorę się w końcu do lekarza, ale może macie jakieś sugestie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować