Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jobajsgd

URATOWANA-zwiazek z muzułmaninem

Polecane posty

Gość nbaker
no moze na poczatek powiem ze nie przestrzega on za bardzo swojej religi i nie modli sie 5 razy dziennie itp... normalny facet... znam jego rodzine wlasnei jestem u nich na wakacjach i wszystko to co jest wypisywane na tych forach to poprostu glupoty...

figot fago-dostałbyś w pysk ode mnie, pryszczaty stuleju za wyzywanie kobiety kutasie niedojebany :O

Gość w wieku 2,5 roku , usiadłam
nbaker, a zostałaś już , oczyszczająco obrzezana, przez czcigodna teściową???????

Gość jobajsgd
on tez mowil ze to co jest pokazywane w tv to glupstwa ale pon tym jak sie ostatnio zachował.... wrzeszczał na mnie i mowik ze zaslozylam

Gość nbaker
a gdzie takie glupoty pisza?? jestem tu i jakos nikt o niczym takim nawet nei wspomnial jestem po slubie ale religi nie zmienilam poprostu szanuje jego ale on musi szanowac moja...

Gość nbaker
za zaslozylas na co?? powiem ci ze patrzac na inne kobiety tu czasami im wspolczuje np teraz jest tu 45 stopni ciepla a one nie moga miec krotkiego rekawka a do tego maja chusty itp... podczas gdy ja jestem sie po prostu rozplywam nawet nie ma takiej opcji abym chodzila w chusteczce i w bluzce z dlugim rekawem

Gość w wieku 2,5 roku , usiadłam
no tłumacz sobie biała kurvo

Gość nbaker
dodam jeszcze ze to wszystko zalezy od osoby i nie wazne z jakiego kraju jest itp... moj maz wie ze nie pochodze z polski i nie toleruje wszystkiego

Gość jobajsgd
przylaspalam go z inna po prostu podeszlam i spttalam kim ona jest a on zaczal sie caly trzasc i drzec na mnie powiedzial ze to moja wina i ze zaslozylam... byl cudowny poczulam cos do niego a tu niestety rizeszlismy sie

Gość nbaker
twoje wyzwiska swiadcza jedyne o twoim wychowaniu i kulturze osobistej pozdrawiam

Gość nbaker
dodam ze z tego co wiem wczesniej oni mogli miec tyle zon na ile mozna bylo ich stac teraz jest inaczej... jezeli muzulmanin chce miec druga zone to pierwsza zona musi wyrazic na to zgode w sadzie... a niby na co zasluzylas? na to zeby on byl z inna? kopnij go w leb i niech szuka sobie jakies naiwnej.... moj maz nigdy mnie nie zdradzil i jestem tego pewna

Gość jobajsgd
widzisz :( masz szczescie ja swojego pokochalam a on zabawial sie z inna

Gość nbaker
odpowiedz sobie na jedno pytanie ile polakow zdradza zony dziewczyny itp??? myslisz ze to sie stalo tylko dlatego ze on jest innej religii?? powiem ci ze ja ich nie bronie bo znam sporo muzulmaninow i raz widzialam jak jeden z nich uderzyl swoja dziewczyne angielke w twarz ja bym takiego czegos w zyciu nie zaakceptowala...

Gość jobajsgd
czy polak czy muzulmanin... jeden i drugi mnie zdradzil

Gość jobajsgd
mam zlamane serce, on byl cudowny jak nikt inny z dnia na dzien zerwalismy , ja do konca zycia zapamietam go smiejacego i lepiacego do tamtej panny. to boli mimo ze uwazalam wiedzialam co to za czlowiek czytalam koran i wiedzialam na co ide. ale w koncu przestalam uwazac i poczulam cos do niego. i jak mi sie to oplacilo?

Gość jobajsgd
up up

Gość jobajsgd
up

Gość jobajsgd
sa tu takie kobiety?