Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 333333333333333333

czy to jest powod do rozwodu?

Polecane posty

Gość 333333333333333333

powiem po krotce jestesmy malzenstwem od 3 lat nie mamy dzieciklocimy sie rzadko ale okropnie maz nie uzywa argumentow tylko" spierd...pojebie....idiotka" jak ja sie pomyle albo zle cos powiem, bo myslalam, ze ma 14 a nie na 15 do pracy np raz mnie pobil to bylo z 2 lata temu juz sie nie powtorzylo nie moge podniesc glosu o pol tonu, bo zaraz leca " spierd... idiota itd... potem placze mnie przeprasza juz mam dosyc i coraz mniejsze zaufanie do niego

On Cie nie szanuje, pomiata Tobą i na dodatek Cie pobił;/ no ja bym sie nie zastanawiała tylko uciekała od takiego jak najdalej tym bardziej że nie macie dzieci narazie :(

Gość 333333333333333333
toc kiedys bylo swietnie itd.. kazdy ma wady ale poza tym bylo wiele pieknych rzeczy miedzy nami\ moje 2 operacje on przy mnie itd nie mam gdzie isc nie pojde do mamy, zenada

Gość 333333333333333333
nie wiem co robic gdzie isc? bezsensu to wszytsko

Gość 333333333333333333
cala rodzina go uwielbia piekne wrazenie robi i takie tam

Gość 333333333333333333
rozmawialismy milion razy jedno sie poprawilo nie podniesie na mnie reki choc ja zawsze boje sie podejsc ten 1 metr za blisko, zeby mnie pobil jak kiedys nie w twarz ale w rece ramiona a pomyslec ze taka milosc , tyle pieknych rzeczy za nami bezsensu to zycie gdybym miala mieszkanie, wiecej zarbiala to bym, poszla ja nie mam gdzie nie chce zalamac moejej mamy i tak ma dosc zmartwien

Gość Nana2008
Ja bym odrazu odeszła jak by tylko huj podniósł na mnie rękę. Dziwne ze z nim jestes ma cie wkoncu zabić?pakuj manatki i uciekaj dziewczyno puki czas i dzieci nie ma

Gość 333333333333333333
a z kim mam pogadac o tym? chyba wole z anonimowymi ludzmi !!! tesciowej nie powiem bo to nic a nic nie da nie bede moiwila kolezankom bo nie ma sensu nic nie poradza, a zrezszta nie zwierzam sie jest zenada ogolnie tyolko sie pytam czy ktos zna podobna wystuacje?

Gość 333333333333333333
wiem wiem ale latwo sie mowi nie mam dokad pojsc

Gość ...D...
są dwa znęcania jedno psychiczne drugie fizyczne . doznałaś już tych dwóch ... a narazie doznajesz jednego. ale musisz miec dowody nagraj go kiedy po kryjomu .. żeby nie widział... ja bym się rozeszła. po co mi ktoś jak nie mam w nim oparcia a ni szacunku

Gość Nana2008
Mozesz wynająć pokój u kogos

Gość 333333333333333333
z tym biciem, to sie raz zdarzylo

Gość 333333333333333333
ja wiem ze sie przejmie przyjedzie po mnie a potem to samo za 2 miesiace

Gość Nana2008
Ja tez nie miałam gdzie isc ale jak kurwa podniósł na mnie rękę na drugi dzien mnie już nie bylo a co gorsza bylam w ciąży o ktorej nie wiedziałam wynajęłam pokój i tyle a nie byliśmy po ślubie...a puzniej wróciłam do mamy...

Gość Nana2008
A teraz mam meza moja córkę i droga wspólną a starsza kocha moj m jak własne dziecko a poznaliśmy sie jak moja corka miala 2mies i z tamtym co mnie uderzył nawet kontaktu nie ma do dziecka prawa ma zabrane tylko alimenty mi płac na konto

no dobra , afera byla , podarliście sie na siebie , on ci naublżał , ty sie obraziłaś. Póżniej on przeprasza , płacze i miesiąc miodowy trwa . Ale czy on tylko wobec ciebie sietak zachowuje czy wobec innych też ? np . w stosunku do kolegów , sąsiadów , w pracy ?

Gość 333333333333333333
musze leciec do roboty nawet maz mnie odwiezioe wiedze ze ma wyrzurty sumienia ja mam wyjeb..juz na wszytsko zero uczuc wypruta jestemn jescze te 2 operacje w 1 roku zaluje ze mnie uratowali

Gość 333333333333333333
tylko do mnie do innych nigdy

to jeszcze nic oto wybryki mojego meża jestesmy 6 lat po slubie a on zdążył zdrowo nawywijac po skrucie: -3 lata po ślubie przyprowadził do domu zdyskoteki panne po czym przeleciał ja w naszej sypialni - kiedy jestem chora nawet nie zapyta jak sie czuje -nigdzie nie chce pojechac ani pujsc na spacer bo stwierdza ze tam nie ma nicdo oglądania( np. 6 lat prosze o wypad do zoo) -stwierdził ze jestem po to zeby mu usługiwac (podac jedzenie itd) cytat:jesteś od tego jak dupa od srania -traktuje mnie jek powietrze -ciagle krzyczy a jeszcze krucej mam go dosc.

Gość senna51487514
nie ma sie co meczyc, ten facet cie ne szanuje...kilka dobrych wspomnien nie zatrze wszystkiego zlego, co spotkalo cie z jego strony ja jestem 3 lata tez po slubie, moze ktos powiedziec ze nie mam jako takiego wiekszego doswiadczenia ale hdy juz chlop podnosi reke na kobiete no to sooorryy ale nie ma mozliwosci takiej zeby to sie nie powturzylo...za rok a moze za 5 lat zrobi to znow...takie moje zdanie

Gość gwoli wyjasnienia...
traktuja nas tak, jak na to pozwalamy...a ty pozwalasz