Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendi

możliwa ciąża

Polecane posty

Czy w wieku 15 lat przy nie regularnej miesiączce po współżyciu z chłopakiem można zajść w ciąże ? Srednio jakby podsumowac to mam okres co 25-27 dni trwa on 5-6 dni. 3 dni po okresie współżyłamz chłopakiem. NIE PUŚCIŁ się we mnie lecz w husteczke :P Po czym pozniej wytarł swojego penisa inną chusteczką a ja dla bezpieczeństwa także się wytarłam. A po chwli znowu zaczeliśmy sie kochac, ok. 4 min. Czy jest duża szansa na to, że moge być w ciąży ? czy raczej nie .. Przypominam,ze było to 3 dni po okresie .. od tamtego zdarzenia minął tydzien pełny tydzień. Czy już mogę zrobić test ciążowy czy jeszcze poczekać ?

wiek nie gra roli mozesz zjsc w ciaze nawet jak masz 12 lat i miesiaczkujesz a z tego co wiem to po okresie sa dni plodne wiec jest taka szansa

Gość marjjeta
Dziecko drogie Ty masz jeszcze mleko pod nosem a Ty takie pyt zadajesz? Właściwie kobieta jak zaczyna miesiączkowanie to juz jest zdolna do zajścia w ciążę i wszystko zależy od tego czy miałaś akurat wtedy dni płodne. myśle że 15 lat na rodzenie dzieci to troszke za wcześnie- chociaż są takie przypadki....

Gość marjjeta
a tak dla uspokojenia Ciebe to 3 dni po okresie może nie zajdziesz to nie jest jeszcze połowa cyklu