Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

paznokieć,ropa...

Polecane posty

dzisiaj zauważyłam że u stopy przy dużym paluchu syn ma ropę,na spaniu obcięłam mu pazura,nie był wrośnięty,bez problemu go obcięłam,nie miał też go za długiego,ropkę lekko wycisłam co teraz? czym posmarować ?

Gość uhauha
zmień forum, to forum nazywa się: "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci".

masc Tribiotic, kupuje sie w aptece w malutkich saszetkach, zrob opatrunek okluzyjny, tzn. masc i plaster zeby sie masc nie wytarla 3 razy/ dzien i obserwuj palec czy nic sie nie dzieje: nie ma zaczerwienienia, wiecej ropy itp.

Gość No właśnie uhauha...
ciąża, poród, wychowanie- czyli rozwiązywanie problemów z dzieckiem- wychowawczych i zdrowotnych. Jako matka z problemem, też zapytałabym tutaj, bo liczyłabym na poradę innych matek. Ale wracając do pytania- w takich sytuacjach najlepszy jest rivanol. Zmocz gazik i załóż jakąś starą skarpetkę albo niech synek potrzyma palca w jakimś pojemniku z rivanolem. Możliwe, że gdzieś zadarł paznokieć podczas zabawy.

Gość No właśnie uhauha...
Noxelia, dlaczego wszystko Ci się unosi?? Czy wy z każdą pierdołą biegacie do lekarza? A potem tylko jest problem z dostaniem się jak się ma naprawdę chore dziecko, bo kolejkę zajmują nadgorliwe panikary :P

Gość uhauha
Jest forum: "zdrowie"!!! Proponowałabym tam zadać to pytanie :P

zobaczymy czy ty tak pieknie w tematach piszesz pani specjalisto od tematow haha dzięki za rade lionne :)

uhauha a po 2 debilko oglądnij kilka stron tego forum a dokladnie tego dzialu to zpbaczysz ze ponad 50% nie tyczy sie tematu,mój temat moze jeszcze komuś pomóc a temat typu " spuścil sie we mnie czy jestem w ciazy" i debilne pytania raczej nie :P Pozdrawiam

Gość selemianka glupek
co dziennie jakis temat zaklada.co dzien to nowa rewelacja.zamiast zajac sie dzieckiem siedzi na kaffe i pierdoli bzdury