Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaallleeeee

Zdrada! proszę o pomoc! (dziwna sytuacja!)

Polecane posty

Gość kaaaallleeeee

Witam! Zdradziłem dziewczynę.. już tłumaczę o co chodzi. jestem z dziewczyna już ponad 4 lata to z nią po raz pierwszy uprawiałem seks.. wiem już od dawna, że to ta jedyna! mam zamiar za nie długi czas jej się oświadczyć! wzielismy razem kredyt na mieszkanie ogoolnie mowiac planujemy juz razem przyszlosc! kocham ja ogromnie! lecz od prawie roku nie daje mi spokoju to, ze to bedzie jedyna dziewczynz ktora bede uprawial seks (mam 23 lata) ciagle widze mnostwo pieknych kobiet i nie raz myslalem sobie ciekawe jak to jest z ta inna czy to wszystko wyglada tak samo czy lepiej moze.. postawnowilem wiec to sprawdzic z czystej ciekawosci nie chcialem jej zdradzic z zadna jej kolezanka itp. pojechalem wiec na zwykle "dziw**" aby sprawdzic czy wsystko jest tak samo! zrobilem to bez uczucia mialem ja kompltnie w tylku po prostu chcialem zaspokoic swoja ciekawosc i to abym juz tak nie patrzyl na inne piekne dziewczyny ktore mijam ze to z nimmi na bank jest lepiej itd. ! To co zrobilem troszke zaluje a troszke sie tez ciesze.. zaluje bo wiem ze to jednak zdrada lecz tlumacze sobie to tak ze to tylko moja dziewczyna fakt ze ja strasznie kocham lecz chcialem to sprawdzic przed zareczynami, przed slubem bo wiem ze wtedy o wiele bardziej by mnie to bolalo!! zrobilem to tak bardzo bez uczucia ze nawet tego dobrze nie pamietam.. prosze powiedzcie mi czy powiedziec jej o tym wiedzac ze byc moze nazsz cudowny zwiazek sie rozpadnie czy po pprostu nic nie mowic i kochac tak strasznie jak kocham teraz!? starac sie o tym zapomniec i zyc dalej? oswiadzcyc sie wziac z nia slub miec cudowne piekne dzieci i razem sie starzec!? proszse o podpowiedz...

Gość hsdfuhoapwuiiriohffffff
Hehe :D Nie mów.

Gość kaaaallleeeee
tak tez wlasnie mi sie wydaje.. kocham ja tak strasznie, ze nie chce by nasz zwiazek ktory mamy juz zaplanowany sie rozpadl! moze i wyrzucilbym to z siebie ale wtedy nie byloby to samo miedzy nami.. pewnie gdziekolwiek bym nie jechal zawsze zastanawialaby sie co ja teraz robie. . . !

Gość uhauha
Facet jaja se robisz. Po ch*j masz jej o tym mówić, skoro jesteś pewny uczucia w stos. do niej? Zrobiłeś co zrobiłeś i uważam że słusznie, po co kiedyś będąc mężem pokusić się na to, bo wiadomo że ciekawość byłaby zawsze ogromna i prędzej czy później zdradziłbyś! Zrobiłbyś największą głupotę świata mówiąc jej o tym, nawet nie pytaj o takie rzeczy. Jestes pewny siebie i tego że chcesz z nią spędzić reszte życia, jestes pewny że zaspokoiłes na amen swoją ciekawość? Jeśli tak, to nigdy jej o tym nie mów i tyle. Po ch*j te wyrzuty sumienia?!!!

Gość lady_margarett
ale Kut*s z Ciebie. najlepiej to nie mów kompletnie nic tylko daj jej spokój bo szkoda dziewczyny dla takiego idioty jak ty. nie kochasz jej wogóle tylko oszukujesz i siebie i ja. jak facet który kocha kobiete moze myśleć o seksie z innymi i ogladac się po innych. wszesniej załozyłam temat o tym że slubu nie chce i twój post to cała prawda o tym jakimi wy faceci jesteście dupkami!

Zapewne o ile by z Tobą została to z zaufaniem byłoby krucho. A jak nie ma zaufania to i związek sie niestety sypie ;/

Gość lady_margarett
i skończ pier... ze ją tak kochasz bo jak bys faktycznie kochał to nie w głowie by ci były inne dupy!

Gość mialo byc tak pieknie
tak strasznie ja kochasz ale poszedles na dziwki zeby sprawdzic jak bedzie z inna. zalosne

Gość uhauha
To całkiem możliwe że ją kocha, ale zwyczajnie chciał spróbować jak to jest z kimkolwiek innym. Masakra przeżyć życie mając doświadczenie seksualne z jedną osobą. Całe życie dręczyłaby mnie myśl, jak to jest z kimś innym, czy tak samo, lepiej, czy gorzej, a może całkiem inaczej. Czlowiek jest z natury ciekawską istotą! Chłopak spróbował, upewnił się że jego wybór jest właściwy i tyle.

Gość mialo byc tak pieknie
ale zdrada to zdrada

Gość lady_margarett
ale idiota... spieprzył wszystko...

Gość Ngunhjufhf
Pppppprrrroooowwwo. !! P r o w o A wy sie podniecacie. : D

Gość kaaaallleeeee
dokładnie tak jak pisz "uhauha" KOCHAM JA STRASZNIE !!!! JAK WCZESNIEJ PISAŁEM WIEM ZE TO TA JEDYNA! WIEM ZE TO PRZY NIEJ CHCE SIE STARZEC !! chciałem po prostu zobaczyć czy jest to samo z kims innym! wołalem zrobic to teraz niż pozniej gdy bedziemy juz zareczeni lub gdy bedziemy malzenstwem! wiem ze wtedy bolalo by mnie to o wiele bardziej !!!! powtarzam po raz kolejny ze zrobilem to bez zadnego uczucia! nie chcialem zrobic tego z jakas normalna dziewczyna! chciałem to zrobic z NIKIM bo taka jest dla mnie kobieta ktora stoi gdzies przy drodze.. jednoczesnie dzieki niej wiem juz ze to wszytko to samo! ze teraz nie musze juz widzac jakas piekna kobiete mowic sobie mhm ale z nia byloby pieknie! stosunek z ta kobieta to bylo jedno wielkie dla mnie gowno! seks z moja kobieta nie moze sie temu ani troszke rownac!! co innego gdyby moja kobieta byla kobietą do ktorej nie bylbym pewny.. nie chcialem jej zranic na bardziej zaawansowanym poziomie naszego zwiazku mimo iz tak jestesmy juz ze soba bardzo dluga..

Gość kaaaallleeeee
nie to nie jest zadna prowowakacja! pytam powaznie gdyz takie cos mialo miejsce na prawdę!

Gość papapappaprararpapap
nie mow nic nigdy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Racjonalistka!!!!!
Jesteś bydlakiem, upodliłeś ją, ona ma prawo o tym wiedzieć, nie żeń się z nią i nie niszcz jej życia!!!!

Gość Racjonalistka!!!!!
Boże człowieku!!! czy Ty widzisz co Ty piszesz? Ty jesteś takim skurwielem, że to się nie mieści w głowie!!!! Jeżeli myślisz, że to, że tamtej kobiety nie kochałeś ma znaczenie, to jestes kretynem, to nie ma znaczenia czy ją kochałeś czy nie!!! Upodliłeś swoją kobietę na maksa!!!!! Jesteś serem, a potem będziesz się zastanawiał jak to jest z 3 kobietami na raz i też ją zdradzisz i powiesz, że to nie ma znaczenioa, bo zrobiłeś to z ciekawości i bez uczucia? Jesteś idiotą. A teraz powiedz mi, czy pozwoliłbyś swojej kobiecie by zrobiła to samo, zamówiłbyś jej do chaty pięknego faceta, który by ją ruchał na wszytskie strony, żeby ona zaspokoiła swoją ciekawość? Bo zapewniam Cię, że ona też myśli o seksie z innymi facetami, ale właśnie na tym polega miłosć, że pomimo tych myśli nie rucha się z nimi, tylko jest Ci wierna!!!!1

Faceci to jednak durnie do potęgi n-tej. Taaaaa, 'kochają', 'pragną' i inne szmery bajery, a tak naprawde cały czas kombinują jakby tu ukradkiem wsadzić innej. Nie myślą głową, a 'główką'. Amen

Gość kaaaallleeeee
widac ze jestes na poziomie 16-18 lat ! myslę, ze lepiej iz zrobilem to teraz poki nie jestesmy malzenstwem czy chociazby nawet nie jestesmy zareczeni niz wtedy gdy juz bedziemy! to wtedy zniszczylbym jej zyczie i zalowalbym tego o wiele bardziej! moze to wydawac sie smieszne ale zadna z was nie wyobraza sobie nawet jak strasznie ja kocham! staram sie by nasz zwiazek byl wspanialy! dbam o nia jak rzadko ktory chłopak! jestesmy sobie tak blsiscy, ze juz od dawna wiem iz czeka na to az wkoncu jej sie oswiadcze! nie raz rozmawialismy o naszych dzieciach.. o imionach o tym jak bedzie wspaniale.. nie jestesmy nawet zareczeni a juz mamy wlasne mieszkanie! to chyba o czyms swiadczy!

Gość natuska85
Zdradziłeś dziewczynę dla durnego kaprysu. Dorabiasz sobie do tego dziwną głęboką filozofię i mało tego znalazłeś całą bandę kretynów, co Ci przyklaskuje. Komedia normalnie. Serio nie wierzę, że wy wszyscy uważacie, że ciekawość go usprawiedliwia i że sami też wolelibyście żyć w nieświadomości Powiedz jej, ma prawo zadecydować czy chce być z Tobą po tym co zrobiłeś.

Gość Racjonalistka!!!!!
"moze to wydawac sie smieszne ale zadna z was nie wyobraza sobie nawet jak strasznie ja kocham! staram sie by nasz zwiazek byl wspanialy! dbam o nia jak rzadko ktory chłopak! jestesmy sobie tak blsiscy, ze juz od dawna wiem iz czeka na to az wkoncu jej sie oswiadcze" "Tylko czasem wkładam chuja w inne dziwki i wtedy wiem jak bardzo kocham moją dziewczynę" Jesteś dureń!!!!! i egoista Czy Twoja dziewczyna też może się pobzykać z innym kolesiem? Masz coś przeciwko? Jeśli myślisz, że małżeństwo coś w życiu zmienia to się mylisz!!!! To tylko papier, nie ma znaczenia czy zdradzasz ja przed ślubem, czy po ślubie!!! Jesteś bydlakiem, który nie zasługuję na szacunek to pewne, czy Twoja kobieta może sobie urządzić namiętną noc z innym facetem? Ty może jej powiedz ,że może, bo rozumiesz jej potrzeby i dajesz jej zielone śwaitło i pozwalasz raz spróbować

Gość kaaaallleeeee
racjonalistka widze ze jestes strasznie wylewna.. od wykrzyknikow moglabys chociaz nick powstrzymac! tak to ze bzykalem to pierdolona prostytutke nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia!! wiem o tym bardzo dobrze ze zle zrobilem ale powtarzam po raz kolejny ze lepiej tylko iz sprawdzilem swoja ciekawosc teraz gdy miedzy nami nic powazniejszego nie ma, mam na mysli zareczyny czy malzenstwo niz wtedy! zrobilem to raz wiem juz ze to wszystko jest takie samo dlatego mam juz na to kompletnie wyje*ane!! nie chce juz nic sprawdzac! zrobiac to glupstwo doszlo tez do mnie ze ja kocham jeszcze bardziej niz mi sie to wydaje! !!!

Gość kaaaallleeeee
Fitness 4all NIGDY W ZYCIU JEJ NIE ZOSTAWIE !!!!!!!!!!

Gość natuska85
No to skoro jesteś taki cudowny, a ta zdrada nie miała znaczenia to nie rozumiem dlaczego masz wątpliwości. Po prostu jej powiedz o tym wszystkim. Uważam, że jesteś jej to winien skoro tak ją kochasz.

Zupelnie co innego doradzacie kobietom panienki... "Niwe mów, to jednorazowe, nie obciążaj mu sumienia, po co psuć związek" Jebane hipokrytki.

Gość kaaaallleeeee
racjonaliskta... masz racje to tylko papier ale to jednak zupelnie co innego (dla mnie) nie wiem jak dla ciebie! to jednak przed Bogiem bedziemy sobie obiecać, że się nie zdradzimy! teraz porzed nikim tego nie zrobilismy! zrobilem to wiem ze zzle zrobilem, wiem ze nie cofne czasu ale dzieki temu tez wiem ze to jedno i to samo! ze nie musze juz nic kompletnie sprawdzac gdyz wszystko wiem!! Nie powiem jej tego bo wiem, ze ja wtedy strace! nie wiem co by wtedy bylo! nie umialbym juz zyc normalnie bez kobiety ktora jest dla mnie wszystkim!

Gość khjhds
oj ona tez pewnie zaspokoila swoja ciekawosc z innymi facetami :) dobrze sie z tym czujesz?

Gość zgadza sie!!!!!!!!!!1
"lady_margarett ale Kut*s z Ciebie. najlepiej to nie mów kompletnie nic tylko daj jej spokój bo szkoda dziewczyny dla takiego idioty jak ty. nie kochasz jej wogóle tylko oszukujesz i siebie i ja. jak facet który kocha kobiete moze myśleć o seksie z innymi i ogladac się po innych. wszesniej załozyłam temat o tym że slubu nie chce i twój post to cała prawda o tym jakimi wy faceci jesteście dupkami!" popieram śmiecie i dupki z was ...