Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaallleeeee

Zdrada! proszę o pomoc! (dziwna sytuacja!)

Polecane posty

Gość Racjonalistka!!!!!
"pierdoloną prostytutkę" - Boże gościu jakim jesteś zerem to się w głowie nie mieści, trochę szacunku, bo ona to zrobiła dla pieniądzy, bo musi, nie dla kaprysu, więc zasługuję na większy szacunek niż Ty, bo gdyby mogła to by Ci pewnie w twarz narzygała, ale nie może. Twoja dziewczyna ma prawio wiedziec co jej zrobiłeś, ma prawo sama zadecydowac czy chce się z Tobą jeszcze kochac. W tym trójkącie, to Ty jesteś skurwielem i zerem!!!!! Ciekawość Cię nie usprawiedliwia w żaden s posób, nie zdałeś egzaminu, i nie przeszedłeś próby miłości- smutna prawda, Zdaj chociaż egazamin z bycia człowiekiem honoru i jej powiedz, w przeciwnym razie jesteś śmieciem. A propos włąśnie na tym polega miłość, że nie zdradza się swojego partnera mimo pokus. Czy Twoja dziewczyna też może zrobić to co Ty?

Gość kaaaallleeeee
dokladnie tak jak napisal kaliban! zupelnie co innego doradzilybyscie kobiecie ktora napisalaby tutaj taki temat.. pewnie pelno postow bylaby w stylu "nic nie mow oni moga to i my mozemy" itp. specjalnie wszedlem na kobiece forum aby zobaczyc co o tym sadzac normalne dojrzale kobiete a nie jakies 15-letnie gowniary!

Gość zgadza sie!!!!!!!!!!1
ześ śmiec :)

Gość kaaaallleeeee
"pie**oloną prostytutkę" - Boże gościu jakim jesteś zerem to się w głowie nie mieści, trochę szacunku, bo ona to zrobiła dla pieniądzy, bo musi, nie dla kaprysu, więc zasługuję na większy szacunek niż Ty, bo gdyby mogła to by Ci pewnie w twarz narzygała, ale nie może. Twoja dziewczyna ma prawio wiedziec co jej zrobiłeś, ma prawo sama zadecydowac czy chce się z Tobą jeszcze kochac. W tym trójkącie, to Ty jesteś sk**wielem i zerem!!!!! Ciekawość Cię nie usprawiedliwia w żaden s posób, nie zdałeś egzaminu, i nie przeszedłeś próby miłości- smutna prawda, Zdaj chociaż egazamin z bycia człowiekiem honoru i jej powiedz, w przeciwnym razie jesteś śmieciem. A propos włąśnie na tym polega miłość, że nie zdradza się swojego partnera mimo pokus. Czy Twoja dziewczyna też może zrobić to co Ty? mozesz uwazać chociaz troszke na slownictwo!? czy obraziłem cie tutaj chociaz raz? nie probuj byc na sile smieszna przed nie wiadomo kim. . . NIE!!! TA KU*WA PROSTYTUTKA NIC NIE MUSIALA !!!! NIC NIE MUSIALA NA SILE TEGO ZROBIC!!! ROZMAWIALEM Z NIA DLACZEGO TO ZROBILA !! CHCIALEM JEJ POMOC WYJSC Z TEGO - NIE ZDAJESZ SOBIE SPRAWY JAK DOBRE MAM SERCE !!!!! POWIEDZIALA ZE NIE CCHE W ZYCIU Z TEGO WYJSC SPYTALEM DLACZEGO WIESZ CO POWIEDZIALA? POWIEDZIALA COS CZYM MNIE ZGASILA COS NA CO NIE PORAFILEM JUZ NIC JEJ ODPOWIEDZIEC TYLKO JEJ PRZYZNALEM RACJE.. !!! Powiedziala mi ze nie zrezygnuje z tego dlatego ze z teg "puszczania sie" ma codziennie od 900 do 1200 zł (CODZIENNIE) powiedziala ze nigdzie wiecej takich pieniedzy nie dostanie!

Gość Racjonalistka!!!!!
Kobiecie powiedziałabym to samo co Tobie, gdyby moja kumpela zdradziła faceta dla kaprysu z ciekawości, powiedziałabym to samo, że ma o tym powiedzieć, i wyobrazić sobie co ona by czuła na jego miejscu,

=> Racjonalistka!!!!! Nie wymyślaj. W polsce kurwy robia to dla pieniędzy. On nie pisal o tirówkach :?

Gość Racjonalistka!!!!!
kaaalleeee ja po prostu myślę, że nie jesteś wart tego żeby z Tobą rozmawiać, bo jesteś zepsuty do szpiku kości. Jesteś tak wielkim egoistą i takim draniem, że nie warto tracić czasu na romowę z Tobą. Zegnam gnoju!!!!

Gość Racjonalistka!!!!!
Może to robi dla pieniędzy, ale facet który do niej chodzi będąc w związku i deklarując miłość, jest w porównaniu z nią zerem bez wartości i tak naprawdę ta kurewka może mu się w twarz śmiac, bo wie, że przychodzi do niej większe zero i bydle, niż ona sama jest. taka prawda,na siłe nikogo do seksu i płacenia nie zmusza, sami przyłażą jak psy z wywieszonym jęzorem. To oni są tu większymi szmatami niż ona.

=> kaaaallleeeee Prawda jest taka, że kobiety nienawidzą mężczyzn, których nie kontrolują, a gardzą tymi, ktorych kontrolują. Czegoś Ty się spodziewał? Zrozumienia? Powiem Ci tak. Chcesz utrzymać ten związek? Milcz. Ale wiedz, że już coś się zmieniło. Najpewniej będziesz zdradzał dalej, bo masz po prostu wiatr w gaciach i musisz się dowartościować. Nie wiesz jeszcze jakiemi sukami jest większość bab i nawet jeśli masz/miałbyś? idealną kobietę i tak jej nie docenisz. Moim zdaniem: rozstań się. Po którejś zdradzie i tak wyjdzie. Naruchaj się i później kombinuj coś na stałe. W tej chwili chyba raczej przy niej trzyma cię brak pewności że umiesz jakąś wyrwać niż prawdziwa miłość. Nie oszukuj się.

=> Racjonalistka!!!!! Do racjonalizmu i logiki ci daleko. Mieszasz poziomy ontyczne. Kierujesz się tylko emocjami. Nie uzurpuj sobie miana na jakie nie zasługujesz.

Gość dover
nie mów nic, nie psuj tego co masz, raz spróbowałeś i dosyć, ale ten Twój wiek rzeczywiście może wskazywać na to, że powinieneś się jeszcze wyszaleć, nie każdy jest w stanie w tym wieku podjąć tak ważną decyzję, a może po tym doświadczeniu nabrałeś tej pewności, chociaż ryzyko późniejszej zdrady i tak istnieje, jak zresztą w każdym innym przypadku

Gość lady_margarett
ja sie zgodze z tym ze ta prostytutka zasługuje na większy szacunek. zrobiłeś to z ciekawości? taaa ciekawe! to zrób jej może dziecko tak z ciekawości jak to być ojcem a potem ją popierdol i dziecko też bo okaże się że jednak ci sie nie spodobało. boshe co za skurwysyny z was!

=> lady_margarett Na topikach o zdradzającychh kobietach tak nie wrzeszczysz, co? Kolejna rozemocjonowana hipokrytka

Gość lady_margarett
Kaliban : widze ze kolejny który twierdzi że kocha ale tak mocno kocha że sam nie wie gdzie i komu włozyc! starasz się by wasz związek był wspaniały....? yhm no fajny schemat waszego związku- ona mu wierna a on na kurwach... tylko pozazrdościć jej tak cudownego związku i twoich cudownych staran o to

Gość kaaaalllleeeee
"""""""nie mów nic, nie psuj tego co masz, raz spróbowałeś i dosyć, ale ten Twój wiek rzeczywiście może wskazywać na to, że powinieneś się jeszcze wyszaleć, nie każdy jest w stanie w tym wieku podjąć tak ważną decyzję, a może po tym doświadczeniu nabrałeś tej pewności, chociaż ryzyko późniejszej zdrady i tak istnieje, jak zresztą w każdym innym przypadku""""" -Ale chodzi o to, że ja nie chce się juz wyszaleć! jestem jej pewny! wiem, że to z nią chce być juz do końca!! mimo tego ze jestem mlody jestem jej pewny!! Uwierz mi ze mogłbym jej to wszystko powiedziec ale wiem, że wtedy nie byłoby juz to samo.. na 95% wybaczyłaby mi ale wiem, że i tak wszystko by sie zmienilo.. nie darzyłaby mnie takim samym uczuciem jakim mnie darzy teraz czy nawet nie ufałaby mi tak samo jak teraz.. tutaj juz nie chodzi o mie.. ja wiem ze zle zrobilem lecz tutaj chodzi o nią! nie chce jej zranić tym jak jej to powiem bo ona tak samo jak i ja wspolnie planowala ze mna przyszlosc a teraz nagle mialoby sie pozmieniać? jestem pewny ze w dalszej przyszlosci na pewno bylyby jakies niepotrzebne klotnie czy docinki na ten temat.. wytyczanie ciagle ze ja to zrobilem ona nie itd. znam ja bardzo dobrze.. przyznam sie ze zrobilem to z ciekawosci i przez to tez zrobilem to jednoczesnie na takim bezglowiu, ze do teraz do mnie nie dotarlo porzadnie, ze to zrobilem.. lecz jednak zrobilem. .

Gość anusik999999
ja nie wybaczyłabym zdrady, albo chciałabym się zemścić, gdybym się dowiedziała i też zdradzić. Uważam, że jeżeli Twój związek jest na prawdę taki wspaniały jak piszesz, to nie powinieneś jej mówić, a ze swoimi wyrzutami sumienia poradź sobie sam. A ciekawość rozumiem, nie popieram pomysłu zdrady, ale myślę, że to jednak jest pewne wytłumaczenie w tej sytuacji. Ale jeżeli nie utrzymasz ptaka w spodniach, bo z pewnością jeszcze trafi się jakaś "okazja" to znaczy, że jestem c****jem a ciekawość to tylko wymówka.

Gość prawda taka, ze
jestes dupkiem i nie oszukuj siebie.. prawda jest taka, ze jesli kochalbys ja tak bardzo mocno jak piszesz, nie zrobilbys tego, bo doskonale wiesz jak bardzo by cierpiala wiedzac o tym a skoro nie uwazasz, ze to bylo cos zlego, powiedz jej o tym i dlaczego nie odpowiedziales na pytanie, ktore zadano kilka razy-jakbys sie czul wiedzac, ze ona zrobi to samo aby zaspokoic swoja ciekawosc? ja tez do tej pory mialam jednego partnera w lozku, niedlugo bierzemy slub, chociaz mysle czasem jakby to bylo z innym, nie zrobilabym mu tego, bo na sama mysl o tym jakby cierpial dowiedziawszy sie o tym, moje mysli znikaja, proste - kochasz-jestes wierny ps. czego innego sie spodziewales? ze ta druga bedzie 3 dziury miala?... zalosny jestes

Gość Khajiiit
">>to ze bzykalem to pie**olona prostytutke nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia!!" Dla ciebie może i nie ma, ale dla twojej dziewczyny napewno.. ">>sprawdzilem swoja ciekawosc teraz gdy miedzy nami nic powazniejszego nie ma" Jak między wami nic poważnego nie ma, to po cholerę jej głowę zawracasz. Też mi palant co myśli że zaręczyny i małżeństwo to poważny związek, a bycie z kobietą przed to już nie.. Myślę że jednak powinna wiedzieć za kogo ma wyjść... I żeby nie było - sama jestem z mężczyzną, który jest moim pierwszym i być może będziemy ze sobą całe życie, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby zdradzić go "z ciekawości" jak to jest z innym.. Owszem jestem ciekawa, ale nigdy bym tego nie zrobiła.

Gość kaaaalllleeeee
zdenerwowalbym sie strasznie gdybym sie dowiedział ze to zrobila! bierzesz slub własnie.. dlatego czytaj co pisałem! jestes juz dawno zareczona zaraz slub.. beda na takim poziomie jak jestes Ty teraz miałem to zrobić? NIGDY W ZYCIU !!! wolałem zrobić to teraz gdy miedzy nami nic poważniejszego nie ma! jest tylko facet i kobieta.. zero slubu zero zareczyn.. gdybym byl zareczony pewnie przez mysl by mi to nawet nie przeszlo!!! A co powiesz jesli Twoj przyszly mąz tez takie coś zrobil i do teraz wspaniale potrafi to ukrywać? co by cie bardziej wkurwilo.. to ze zrobil to na etapie waszego zwiazku gdy byliscie tylko "para" czy wkurwiloby cie to gdybys sie dowiedziala jakbyscie byli juz zareczeni czy nawet malzenstem.. ?

Gość prawda taka, ze
dla mnie nie ma znaczenia czy jestesmy para czy malzenstwem, papier dla mnie nie zmienia nic, jesli zdradzilby mnie gdy bylismy juz razem, dla mnie to jest koniec i tyle, ale to moje zdanie jesli Ty czujesz sie z tym wporzadku, dobrze dla Ciebie, ja bym nie mogla

Gość prawda taka, ze
poza tym ja chcialabym wiedziec jesli cos takiego sie wydarzylo.. nigdy nie wybaczylabym mu tego, ze ukryl to przede mna, a tym bardziej nie wyszlabym za niego, jesli zdradzilby mnie

jezeli moj przyszly maz by mnie zdradzil po 10 latach malenstwa kiedy np. by nam sie nie ukladalo, kiedy bylibysmy zmeczeni znudzeni soba.. to moze bym starala sie jakos ratowac zwiazek i wybaczyc... jakby mnie moj przyszly maz zdradzil teraz, albo przed zareczynami, kiedy nie widzielismy (i niewidzimy) swiata poza soba to nie wybaczylabym w zyciu... taka chlodna kalkulacja z twojej strony kochasz, ale stwierdzasz ze wasz zwiazek to nic powaznego - sory ale jak "dlugo" jestes ze swoja dziewczyna i nadal twierdzis ze to nie istotne..

Gość Khajiiit
Powiedz swojej kobiecie, że między wami teraz nic poważniejszego nie ma. Napewno się ucieszy.. :) Kobieta wkurzyłaby się tak samo.. nie ważne czy przed ślubem/zaręczynami czy po...

Gość Asiaiaisiaiia
Radek ??????????????

ja nie wybaczylabym zdrady, szczegolnie kiedy kocham i czuje sie kochana; wkur..lo by mnie ze ktos z wlasnej ciekawosci, glupoty lub popedu niszczy cos niezwyklego co jest miedzy nami Jezeli kiedys oddalilibysmy sie od siebie i niebyloby tak jak teraz moze patrzylabym na to inaczej.. jestes po prostu podly..

Gość kaaaalllleeeee
Wiem.. jestem podły.. nie chce jej też mowić z tego powodu, że wzielismy - znaczy sie ja wziąłem kredyt na nasze wspaniałe mieszkanie i splacamy go razem a gdy jej to powiem i okaze sie ze mnie zostawia bede musiał splacac to sam! nie dam wtedy rady bez niej... kto wie czy ogole dam rade.. . .

Gość Khajiiit
"bede musiał splacac to sam!"... noż kurwa... nic dziwnego że między wami to nic poważnego..

Gość kaaaalllleeeee
idz sie pobaw zabawkami.. jestes zbyt tępa by sie tu udzielać.. wtrącasz sie w poolowie tematu, znajac zycie wsztkiego nie przeczytalas i piszesz z tylka wyssane posty!

Gość Khajiiit
Najpierw piszesz, że zdradzasz z ciekawości, potem że wasz związek na tym etapie to nic poważnego, na końcu że kredytu bez niej nie spłacisz.. zastanów się ty chłopie czy ją w ogóle kochasz.. może pochwal się ile masz lat..

autorze tematu, widac e kultura nie grzeszysz. Forum jest po to zeby wyrazac swoja opinie. Przykro mi zdradziles swoja dziewczyne, ktora rzekomo kochasz, w pierwszym poscie jeszcze napisales "niechcialem tego robic z jej kolezankami" - co za wspaniaomyslnosc :D piszesz na okraglo ze nie laczy was nic powaznego oprocz kredytu, ale ze ja kochasz i chcesz z nia byc.. Jest tu jakas sprzecznosc.. Chyba nie czas dla Ciebie na powazne zwiazki i oswiadczyn.. Moim zdaniem powinienes jeszcze dojrzec do tego. Prawda kiedys wyjdzie na jaw, a jesli teraz robisz takie numery, nie uwierze ze bedziecie zyli dlugo i szczesliwie..