Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda.żonka87.

WSTYD MI ŻE JESTEM POLKA

Polecane posty

Gość 37 tc
ja też się jeszcze z tym nie spotkałam a mieszkam poza Polską 4 lata

wiedzialam :) no ok akurat z tym moge sie zgodzic, polki w USA sa straszne, sztuczne cyce, operacje plastyczne, lalunie blond wlose i dziffki ( nie wszystkie ) ale zeby odrazu mowic ze w kazdym kraju ak jest, to juz lekka przesada

Gość nbaker
ciekawe czy jakby jakas opalona hiszpanka zaproponowala sex polakowi czy by nie poszedl???? no ale sorry my jestesmy kobietami i to zawsze na nas bedzie ze sie puszczami bo polakom to wszystko wolno...

Polki się podobają niemcom, arabom, turkom i innym strasznie. A Polacy? Co mają na codzień to nie doceniają, wybrzydzają i ciągle by chcieli mieć wszystko idealnie a sami pozostawiają wiele do życzenia. Kto z kim jest, to jego sprawa tylko i wylącznie, można być kur­wą będąc z polakami i dając dupy na prawo i lewo a można być normalną szanującą się kobietą w związku z czarnoskórym i odwrotnie - taka jest prawda i przestańcie generalizować.

Gość autor to prawik i myśli
że tym misternym podstępem wyeliminuje przynajmniej część konkurencji. Najlepiej, to żeby on był ostatnim facetem na ziemi - istniałaby szansa, że zarucha.

Gość a nie lepiej wskoczyć
hmmm.. autorka chyba jezdzi tylko palcem po mapie, albo jezdzi do burdelów, bo ja jakoś nie widzę tej opinii. Owszem, puszczalskie są wszędzie, w każdym kraju, a opiniowanie siebie samej (polko autorko) w ten sposób wystawia opinię tylko tobie.

Gość juznieharibo
poszedlby ale to tak nie dziala. niech polak zaproponuje sex hiszpance... to czasem musi cos dorzucic jakas pozycje kase styl itp. jak hindus albo kolor zaproponuje polce sexior to wystarczy ze jest egzotyczny

Gość i właśnie dlatego nigdzie
ale to nigdzie poza Polską nie ma ani jednego prawika - a już zwłaszcza w krajach egzotycznych.

Gość nbaker
my jestesmy ku**y i dzi**i tak? rozmowa dwoch polakow wczoraj w autobusie: -wiesz co ja to sie ozenie z angielka, zalatwi mi paszport i nie bede musial miec wizy do ameryki...

Gość ANALIZATOR KOMPU
NIKT MI JESZCZE NIE ZAPROPONOWAL SEXU OT TAK BEZ NICZEGO-wyznanie zdesperowanej-bez niczego nikt ci nie zaproponuje zeby jakiegos syfu dostac.ty masz stala taryfe.po drugie piekne zdiecie dalas w tym zasyfionym mieszkaniu podloga az sie lepi od syfu

Gość johnybravo85
''polki się podobaja (...)'' akurat to zwykłe małe pasztety jakby nie dawala dupy ciapatym to by sie juz tak nie podobaly. zakompleksionym polkom ciapaty kazdy kit wcisnie ze jest miss i juz uda otwiera

Gość juznieharibo
no sorki ale ja tez mam przyklady i to ostrzejsze i bardziej zalosne. a nie rozmowy w autobusie

Gość juznieharibo
johnybravo85 ma duzo racji w zasadzie nawet bardzo duzo:) popieram polki ubieraja sie tanio sa przepracowane i maja tluste wlosy--- lsnia za to na forach grillach i u fryzjera. nie wszytkie ale b. duza wiekszosc- te ktore sie widzi na codzien

johnybravo85 idź lepiej swoje owce pasać, albo osłom słomę zmienić w oborze, bo dalej jak za granice swojej wioski nosa nie wystawiłeś, a zajmujesz stanowisko :) pojęcie zerowe o świecie i o ludziach innych narodowości :)

akurat to zwykłe małe pasztety jakby nie dawala d**y ciapatym to by sie juz tak nie podobaly. zakompleksionym polkom ciapaty kazdy kit wcisnie ze jest miss i juz uda otwiera idiota

juznieharibo - współczuję miejscowości i środowiska, w którym się obracasz. Kup sobie biet na pks i pojedź do miasta, to zobaczysz nowy, inny, ładniejszy świat.

Której części mojej wypowiedzi nie jesteś w stanie pojąć??? :o Jesteś zbyt ograniczonym czlowiekiem, żeby uświadomić sobie, że polki podobają się facetom? Zacznij odróżniać bajerowanie, żeby naiwną namówić na seks od faktu, iż polki są uznawane za aktrakcyjne dziewczyny/kobiety. Prawda jest taka, że większość polek o siebie dba, o figurę, wygląd itd (tylko znowu nie pomyl tego, ze stylizowaniem się na dziw­kę :o) a niemki, turczynki, arabki itd w większości nie dbają, ubierają się byle jak, figura też ich zbytnio nie interesuje. Proponuję Ci przyjechać do Niemiec zobaczyć jak się niemki zachowują... jeśli chcesz zobaczyć prawdziwą latwą panienkę.

Gość juznieharibo
mowie o warszawie i londynie - z pks nie korzystam. wiadomo ze upraszczam ale jak mowimy o stereotypach to jedyna droga zeby upraszczac. skoro wy czujecie sie wyjatkowe to oki. ale i tak pewnie nie jestescie. a moze:)

Gość DOROTAYYYYYYYYYY
Ja nie będę opowiadać ,co spotkało mnie ze strony podpitych Anglików .Powiem tylko ,z eleciały pod moim adresem jako Polki niewybredne epitety.No cż byli szczerzy.Powiedzieli co myślą o nas :P

**Mysia nie ma sensu dyskutować z kim, kto nie wyjechał dalej jak 5 km od swojej remizy na wiosce :) pojęcia nie mają o innych narodowościach, bo nigdzie nie byli! A wielce opiniują na forum, i to na jakim :o

Gość juznieharibo
pewnie pewnie gdybaj sobie a stereotypy sa jasne ---- polki sa ladne i latwe.

Gość DOROTAYYYYYYYYYY
Sorki pomyliłam emoty z emocji :O

Gość nbaker
polacy sa wyjatkowi :) zawssze troszcza sie o swoja kobiete, nigdy jej samej w domu nie zostawia by isc z kumplem na piwo... nigdy kobiety nie uderza... heh?

DOROTAYYYYYYYYYY pewnie wyglądałaś prowokująco, bo jakoś dziwnym trafem ja się nie spotkałam z takim chamskim zachowaniem, a bardzo dużo podróżuję. Jeśli chamstwo uważasz za szczerość, to o czym my tu dyskutujemy?

nbaker tak samo niemcy, francuzi, hiszpanie, portugalczycy, anglicy, rosjanie, niemcy, czesi, slowacy, slowency, chorwaci, grecy, szwedzi...

Gość juznieharibo
ach te remizy- inkubator nowych pokolen pieknych metro polek. szkoda ze nigdy nie bylem bo nie bylo u mnie remizy tylko po prostu straz pozarna a i to pewnie nie ochotnicza.

Gość nbaker
ja poprostu nienawidze jak ktos nawala na polki mowiac co one robia a co robi pan polak za granica? dlaczego nikt o tym nie mowi??

Ktoś kto uważa, że KAŻDA polka która się zwiąże z kimś innym niż polak jest po prostu ograniczonym kretynem - nie oszukujmy się. Tak samo polka w Polsce, mająca do czynienia tylko z polakami może się puszczać z kim popadnie i rozkladać nogi za byle jaki komplement :o i nie rozumiem dlaczego polacy (faceci) nie dopuszczają do siebie myśli, że polki mogą być atrakcyjne i podobać się innym facetom, z innych krajów, czemu polacy widzą w tym tylko chęć przespania się/wykorzystania tych dziewczyn? Mierzą swoją miarką? Czy to może zazdrość, że polacy wśród pań z innych krajów nie cieszą się już taką dobrą opinią? :P gdyby polki byly postrzegane jako paszteciary to niemiec czy turek poszedlby do latwej niemki czy hiszpanki których u mnie w Berlinie jest setki chyba :o ale przyznam Wam w jednym rację - w Polsce dużo dziewczyn o siebie nie dba, ale gdyby się ladnie ubraly, zrobily ladnie wlosy, przestaly je tapirować i zmyly kg pudru z twarzy a nalożyly lekki make up - bylyby od razu lepsze - nie wiem skąd ta moda na tandetny styl...

Gość juznieharibo
nie wazne co mowia i polki robia i tak z jedna sie ozenie-----znajde sabie taka patriotke lokalna i uswiatowie