Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda.żonka87.

WSTYD MI ŻE JESTEM POLKA

Polecane posty

Gość młoda.żonka87.

Polki wyrobiły sobie opinie kurew na całej kuli ziemskiej, jak jadę za granicę to mówię że jestem czeszka bo mi wstyd. Pare razy przyznałam sie że jestem polka to odrazu jakes brudasy proponowali mi seks, jak mówie ze jestem z czech traktują mnie z szacunkiem

Gość taaak taaaak
zaloze sie ze jestes facetem i zabolal cie jeden topik :D 🖐️

jestes zalosna...jak cie widza tak cie odbieraja...ja mieszkam 15 lat z dala od kraju ale nie pozbylam sie obywatelstwa i jestem dumna z mego pochodzenia....

Gość młoda.żonka87.
mam cipcię na penisie :)

Gość fgjfjgfj
no a co ty myślałaś? :D w innych krajach jesteście tańsze niż tirówki bo taka kurrwa bierze jakieś 30-50 euro na laske a polce wystarczy kupić jakieś gówniane perfumy za 10euro i juz ssie kutasa 🖐️

Gość hgyugyu
przecież to o innych źle świadczy,że myślą stereotypowo a jeślibyś mówiła,że jesteś Polką i zobaczyliby,że odbiegasz od stereotypu to może zmieniliby zdanie :O no ale jeśli tylko kurwy przyznają sie do polskości no to co sie dziwić że taki jest stereottyp..

Gość juznieharibo
jaki topik? no ale racje ma dziwczyna---- polki uznawane sa za latwe suki i do tego ladne. i nie budza szacunku tym ze sa z Polski specjalnego

Gość młoda.żonka87.
nie jestem kobietą. polki mają najgorsza opinię zagranicą przez qrwy takie pożadne kobiety jak ja tracą szacunek na dzien dobry. moja siostra cioteczna-miała fioła na punkcie religi a pielgrzymki to były jej imprezy deklarowana dziewica do ślubu kiedy pojechala do włoch to jak uslyszeli ze polka to odrazu posypaly sie propozycje. Zresztą jak odmówila to wloch powiedzial ze jest pierwszą polką która odmówila i ze jest w szoku.

Gość znowu jakiś prawik
Cała kula ziemska bardzo, ale to bardzo głęboko w d.. ma Polskę i Polki i pewnie ponad połowa całej kuli ziemskiej nie wie dobrze, gdzie to jest i czym się różni od czech. Poza kafeterią nikt o tym nie słyszał - co dowodzi, że za żadną granicą nie bywasz, ciekawe czy od kompa w ogóle odchodzisz.

Gość nbaker
5 lat za granica i nigdy takiego czegos nie widzialam... moze zmiana wizerunku?? bo do tej pory jak mowilam ze jestem z polski to kazdy mial jakies dobre skojarzenia i nigdy nie slyszalam ze polki to dzi**i,

Gość a niby z kim mamy
sie seksic:P skoro nasi faceci sa do niczego 🖐️

jestem ciekawa gdzie.. tutaj mowi sie tak o ruskach i o niemkach o polkach nie, w sumie w tym kraju malo polek jest moze dlatego a mi kazdy mowi ze wygladam jak ukrainka wiec jak dla mnie duzy plus :P

widocznie wygladasz tak jak cie traktuja...wiec spadaj i wracaj na wioche do siebie-wstydzi sie pochodzenia Chamidlo

Gość juznieharibo
nie przesadzaj ze nikt . mowimy raczej o europie. tu slyszeli i dootykali. i sa efekty

Gość nbaker
jezeli jestes z granica np w angli idz na dyskoteke i zobacz co angielki itp wyprawiaja i wtedy zastanow sie czy polki to dzi**i

Gość juznieharibo
no ale takie fakty ze np 70% kobiet w burdelach za granica to polki i sa tansze niz w samej polsce i bardziej bezpruderyjne. i ze leca na czarnych i urasow hindusow itp dzie inna biala kobieta nawet na nich nie spojrzy- to polki staraja sie byc mile jak cholera. po co?

Ja mieszkam za granicą już bardzo dlugo i pytają mnie czy jestem ukrainką zawsze zaprzeczam i mówię, że jestem polką, bo się tego nie wstydzę. Jakoś nigdy żaden obcy mi facet nie odpalil ot tak ni stąd ni zowąd z taką propozycją 🖐️

Gość juznieharibo
nie szanuja sie i tyle a wpolsce i n-k forach, przed znajomymi sie woza. a to tanie miotly. i nie dziwie sie ze tak mysla.

Gość juznieharibo
Wiem, bo znam 70% zagranicznych burdeli od strony klienta.

Gość juznieharibo
wlasnie tak

Gość nbaker
jezeli ktos sie nie szanuje to inni tez nie beda go szanowali i taka jest prawda... a kto napisal glupote ze tylko polski sa z murzynami??? hahahaha ile angielek itp???

Co prawda jest cala masa polek, które tu przyjeżdżają na wakacje i same się oglądają za arabami czy turkami ale tu na miejscu nawet niemki są sto, stooo razy gorsze. Niektóre na ulicy zaczepiają facetów i proponują seksik u siebie za darmo, więc przestańcie pier­dolić glupoty a przede wszystkim przestańcie mylić powodzenie polek i to, że się podobają facetom z innych krajów i to, że zaraz wszystkie muszą być kur­wami, bo są podrywane.

Gość FDFDSG
ALE PRZECIEZ AUTOR TO FACET WIEC CZEGO SIE SPODZIEWACIE POLACY SA ZAZDROSNI ZE WIEKSZOSC POLEK WOLI JEDNAK OBCOKRAJOWCOW WIEC DLA NICH ZAWSZE BEDZIEMY KUUURWAMI 🖐️