Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EUVAX

Do wszystkich ktorych dzieci byly szczepione szczepionka firmy EUFAX

Polecane posty

Gość EUVAX

Czy sa mamy, ktore szczepily dzieci obowiazkowa szczepionka na WZW typu B firmy eufax? To wazne - macie na pewno w kartach szczepienia. Podaje linka do ciekawego artykulu: http://michalinka.blog.onet.pl/Szczepionki-nafaszerowane-rtec,2,ID387428971,n Jutro ide do przechodni by mi w zebach dali ulotke od tej szczepionki z jej skladem !

Gość EUVAX
euvax - tak sie pisze poprawnie - sorki pomylilam sie.

Gość EUVAX
no tak:) za duzo czytania ;) zapomnialam.

Gość moje dziecko było tym szczepio
ne zaraz po urodzeniu i w 6 tygodniu życia gdy kilka dni później przeczytałam, że chłopczyk o 3 dni młodszy od mojego synka i szczepiony na dodatek w tym samym dniu co mój syn - ZMARŁ po podaniu tej szczepionki, to myślałam, że zejdę na zawał:O

Gość EUVAX
a ja mam zamiar - wyciagnac ulotke - sprawdzic u lekarza zawartosc rteci czy to faktycznie 83 razy wieksza niz norma u doroslego czlowieka :) A jak sie okaze ze trulam dziecko ktore dzis sie wolniej rozwija............ NIE WIEM KURWA CO ZROBIE

Gość nie musisz isc az do
przychodni, ulotke masz tu: http://abcleki.pl/leki/euvax-b-reg owszem, akurat w tej jest tiomersal. ale bez przesady, aż tyle żeby to okreslac mianem "nafaszerowania" to to nie jest :D a pytania państwo na tym blogu tez zadaja ciekawe: "- dlaczego kolejne rządy nie reagują na fakty?" bo są fakty i FAKTY. akurat list Majewskiej to "fakty" :D "- dlaczego społeczeństwo jest oszukiwane i sterowane?" jak widac nie jest. ten nieszczęsny list przeczytali juz chyba wszyscy i nie sądzę zeby to komukolwiek na zdrowie wyszlo. "- dlaczego nie mamy prawa decydować, czy chcemy podać naszemu dziecku szczepionkę, czy nie?" alez mają panstwo prawo i mozliwosc. w czym problem? "- kto poniesie konsekwencje za ewentualne następstwa podawania szczepionek z zawartością rtęci?" producent tychze, jak zawsze przy tego typu przypadkach. tyle ze... jakos my dostaliśmy o wiele wiecej "rteci" niz nasze dzieci i jakos zyjemy i nic nam nie jest... "- kto przywróci zdrowie dzieciom i radość całym rodzinom, które cierpią przez wadliwe bądź nafaszerowane rtęcią szczepionki?" jak wyżej. tyle że jeszcze trzeba udowodnić ze to cierpienie to przez szczepionkę. a to juz trochę trudniej, bo wbrew dzisiejszym trendom - zwalania wszystkich neiszczesc tego swiata na szczepionki - az takie szkodliwe one nie sa :D

Gość jestem mamą................
a ja chce 4 letnia corke zaszczepic na pneumokoki i szczerze mowie ze bardzo sie boje powiklan;/

Gość EUVAX
spoko:) Ja jednak mam zamiar to dokladnie sprawdzic:) Ale dzieki za informacje wszelkie:) Ile sie czyta artykulow co to szczepionki nie sa jak najbardziej bezpieczne:) Poczytaj moze wiecej na necie niz ten jeden artykul:) Moze poczytaj wypowiedzi matek ktore mialy zdrowe dzieci.,.. a nagle BUUMMM....

Gość EUVAX
pneumokoki - ja szczepilam:)

Gość EUVAX
ja szczepilam- ale o tym nic szczegolnego nie wiem:) Moze sama cos znajdziesz

Gość EUVAX
P.S oczywiscie ktos ma cel w tym by nie szczepic na dobre szczepionki dzieci:) Pewnie stad te artykuly by uchronic :) Jak napisalam sprawdze ten fakt:)

czytalam nie jeden artykul, a cala mase. i tylko szkoda ze w zadnym nie bylo wykazane czarno na bialym ze te wszystkie nieszczescia to przez szczepionki. serio, ja bym chciala zeby mi ktos tak porzadnie, na poziomie molekularnym wykazal zwiazek miedzy szczepionka a autyzmem na przyklad...

Gość EUVAX
ja tez bym chciala

Gość EUVAX
a nie chcialabys zeby ci ktos podal przyczyne jego powstania ?:) Bo to rowniez ciezko wskazac jest:)

Gość EUVAX
np szczep odry:) poczytaj jak powoduje zapalenie jelit ( w niektorych przypadkach) i jak sie diagnozuje to u dzieci z autyzmem:) Wiecej poczytac kochane

Gość EUVAX
a jak problem- to do lekarza jak ja :) i bedzie duzo wiadomo. Tylko obejsc trzeba to umiec.

autyzm ma tło genetyczne. to juz dawno stwierdzone, okreslono nawet kombinacje uszkodzen ktore odpowiadaja za chorobe. i nie chodzi mi o diagnoze szczepu odry u dzieci z autyzmem, ale o wpływ szczepionki na powstanie autyzmu. nie UJAWNIENIE - a powstanie.