Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona_duma

co takiemu s***lowi zrobic?

Polecane posty

Gość zraniona_duma

Jakiś czas temu poznałam pewnego faceta. Ja 23 lata , on 27. Zanim zostaliśmy parą spotykaliśmy się 4 miesiące, dużo rozmawialiśmy, był na każde moje zawołanie mimo, że mieszka kawał drogi ode mnie. Wszystko pięknie się układało, dużo mówił o sobie, o swojej pracy, byłej dziewczynie... w koncu zostalismy parą. Było fajnie 2 miesiące, az w koncu powiedział, że musi jechać za granice.. Wyjechał , kontakt był juz gorszy, ale gdy były swięta i wracał do Pl odwiedzał mnie... aż w koncu przypadkiem wyczailam na nk , ze ten ujj ma zone :O co w takim wypadku zrobic? On pisze do mnie normalnie i nie wie, ze ja wiem o wszystkim :O Nie chce się mścić i pisać jego żonie, bo nie chce biednej kobieciny męczyć , ale mam ochotę jemu coś odwalić zeby nie myślał,ze głupią sobie znalazł :P

Gość skompromituj
go na oczach znajomych jesli macie albo w pracy

Gość zraniona_duma
właśnie , że nie pracujemy razem, nie mamy tez wspolnych znajomych , bo on mieszka daleko ode mnie.. zna tylko moją siostrę i kuzynkę :O

Gość skompromituj
to chyba pozostaje Ci tylko skontaktowac sie z zona... niech wie kogo ma za meza

Gość zraniona_duma
tak. tylko przemyślałam sobie wszystko i myślisz, że warto nieświadomej niczego kobiecie psuć życie.. Nic mi nie zrobiła.. :O

Gość skompromituj
ja mysle ze nie bylas jego pierwsza i ost odskocznia wiec moze ona tez ma prawo wiedziec jakiego ma meza a predzej czy pozniej i tak sie pewnie dowie

Gość qsdgqvdsf
ruchał cie doszło do czegos ?

Gość skompromituj
a tak pewnie tez jest mloda i bedzie miala szanse na nowo ulozyc sobie zycie

Wiesz nie możesz tej kobiety krzywdzic, bo prawdopodobnie ona nie wie o twoim istnieniu, tak jak ty nie wiedziałaś o niej. Moim zdaniem powinnaś zerwac z tym facetem kontakty. Przy pierwszej lepszej rozmowie powiedź mu ze wiesz że ma żonę i sprawdź jego reakcję. Niektórzy się wykręcaja takstami że żona, go nie kocha, nie rozumie i to podły babsztyl i jest z nią ze względu na dzieci. Stary bajer. Po takim tekście napewno otworzysz oczy.

Gość zraniona_duma
qsdgqvdsf nie powinno Cię to interesować, ale do niczego nie doszło. Tylko się całowaliśmy itd Tak ona jest mloda, z tego co się zorientowałam ma 26 lat , ładna kobietka więc nie miałaby problemu by kogoś znaleźć.

Gość qsdgqvdsf
mnie to nie obchodzi tylko chcialem wiedziec czy zdradzil swoja zone a jesli tak to do czego doszlo tzn. w jakim stopniu zdradzil. myslalas ze co bede sie trzepal pod te info ?

Są dwa rodzaje kobiet, jedne chcą poznac prawdę o swoim meżu, a inne wolą tego nie wiedziec i żyją zludzeniami.

Gość skompromituj
mialam podobna syt ze wiedziałam ze facet zrdadza kobiete tez sie wahalam czy mowic jak ona zareaguje itd. ale powiedzialam i byla mi wdzieczna ze nie zmarnowala sobie zycia na idiote

Gość zraniona_duma
evannka - ja właśnie nie chce jej pisać bo po co. Mi ona nic nie zrobiła, to on jest zwykłym chamem i prostakiem :O Nie będę krzywdzić niewinnej kobiety tylko dlatego, żeby jemu dogryźć. :O Jak się o tym dowie to sama , na pewno nie ode mnie... Może to głupie, ale wolę żeby żyła w tej niewiedzy i była szczęśliwa, a jesli nie jest szczęśliwa , żeby sama odeszła a nie dlatego, że ktoś jej coś pisze,,,

Gość zraniona_duma
qsdgqvdsf nie interesuje mnie co w tej chwili robisz :P Wies tu nie chodzi o to, czy spałam z nim czy nie, ale o przywiazanie, uczucie... dla mnie to cos więcej niz fizyczność.

Gość qsdgqvdsf
dlamnie jestes zwykla kurwą

Zależy takim jest typem kobiety :) Jak pisałam wcześniej te dwa typy zupełnie inaczej reagują. Są żony które doskonale wiedzą o zdradzie i nic z tym nie robią, byc może tak bardzo się przyzwyczaiły do tego stanu.

Gość zraniona_duma
qsdgqvdsf o ile dobrze sie orientuje kurwa jest osoba , ktora sie puszcza a nie ta , ktora ceni sobie uczucie a nie fizycznosc.. Powodzenia zycze 🖐️ i wypad z tego tematu Evannka - niestety nie wiem jaka ona jest, bo jej nie znam

Wracając do tematu, moim zdaniez zostaw tego typa :)

Gość zraniona_duma
To juz jest pewne , ze z nim nie bede ... :P tylko chciałam go jakoś załatwić, żeby nie myślał, że z babami tak można :)

Gość pudelka52
a ja bym zrobila tak. na nk wkleilabym sobie na glowne zdjecie, zdjecie gdzie jestescie oboje razem, a pod tym podpisala: np. lipiec 2011. nastepnie zaprosilabym jego zone do swoich znajomych:))))

Gość pudelka52
no wlasnie ze krzywdzisz ta biedna kobiete. bo pewnie ten palant jak z toba zerwie znajdzie sobie kolejna "przyjaciolke". a zona dalej bedzie zyla w nieswiadomosci.

Gość zraniona_duma
hehe. to by było dobre ... w sumie mogę zaprosić ją , bo ma to samo nazwisko wiec przecież mogłam myśleć ze to np kuzynka.. :P ale zastanawiam sie teraz w ogole jaki on musi być głupi , ze dał sobie robić ze mną zdjęcia :P

Gość do zranionej-dumy
wiesz o nich coś więcej? mają dzieci? jak się poznaliście?

Gość zraniona_duma
pudelka 52 własnie nie chciałabym jej tego robić i szukam czegos co dotknie jego , a nie jej ... :O

Gość zraniona_duma
o nim wiem dużo o ile to co mówił jest prawdą ... o niej niewiele, przecież nic mi o niej nie wspominał, a wiem o niej tylko tyle co z nk :O

Gość zraniona_duma
najgorsze jest to, że o każdej porze był na moje zawołanie... chciał mnie nawet zabrać do siebie ... dziwie się co on mówił żonie ...

Gość do zranionej-dumy
ja jednak mimo wszystko będąc na miejscu tej kobiety wolałabym wiedzieć. może jej pomożesz.

Dobrego rozwiązania w takiej sytuacji niestety nie znajdziesz, bo nie jesteś w stanie przewidziec, czy ta kobieta tobie podziękuje i otworzy oczy, czy po niej to spłynie, bo wiedziała od dawna że jej ślubny jest skłonny do skoków w bok.

Gość zraniona_duma
Nie mam pojęcia co mam zrobić.. :O To nie jest takie łatwe.. Poznałam go na portalu randkowym więc b. prawdopodobne , że "kochanek" ma więcej :O